Patru soluții pentru patru probleme pe care le poți întâmpina cu pielea ta

Patru soluții pentru patru probleme pe care le poți întâmpina cu pielea ta

Redactor Andreea Baluteanu

Una dintre cele mai mari greșeli pe care le comitem în îngrijirea pielii este aceea că nu adresăm punctual și precis problemele specifice de care suferim. Multe dintre noi menținem același ritual de skincare chiar dacă începem să prezentăm episoade de acnee severă sau suntem martore ale instalării timpurii a primelor riduri.

Dar soluțiile care vizează exact zonele-target sunt cele care au șanse să dea și rezultate pe măsură. Vezi mai jos care sunt patru dintre cele mai comune probleme cu care se confruntă femeile și află care sunt produsele și tehnicile ce pot da efecte fabuloase!

4 probleme, 4 soluții: spune-ne „ce te doare” și îți spunem ce să faci

Parcă tenul tău nu a arătat niciodată atât de gras? Te-ai săturat de celulită și te gândești serios că zilele în care purtai blugi scurți s-au dus pe apa sâmbetei? Indiferent de problema de îngrijire a pielii care îți scoate peri albi, există și soluții pe măsură. Nu mai suferi, nici nu te gândi să te resemnezi, ci acționează în consecință. Iată cum!

femeie frumoasa imbracata in rochie rosie care foloseste produse sempasi

Au apărut primele riduri, iar tenul e lipsit de luminozitate?

Toate vom avea riduri la un moment dat, diferența este că unele femei sunt invadate de semnele trecerii timpului de la vârste fragede. Dacă nu ai împlinit nici măcar 35 de ani, dar tenul tău arată deja îmbătrânit, atunci e musai să acționezi în consecință. Și da, există soluții!

Pentru tine, dispozitivul facial inteligent 6 în 1 de îngrijire personală Sempasi Virgo va face minuni. E preferatul femeilor cu ten tânăr, luminos și frumos, asociind funcțiile de masaj cald și de masaj de revigorare cu efecte spectaculoase.

Practic, Sempasi Virgo aduce 6 beneficii ce vorbesc de la sine: funcția de masaj cald deschide porii și accelerează pătrunderea nutrienților în piele, în timp ce masajul rece revigorează și relaxează. Mai departe, dispozitivul încetinește îmbătrânirea tenului, redă luminozitatea regiunii ochilor și reduce ridurile. Galeria de funcții este completată de stimularea circulației sangvine care îți va dărui o piele rozalie ce radiază din interior.

sempasi virgp

Dispozitivul are de asemenea un design ergonomic, cu linie senzorială de 360 de grade și poate ajunge până la o temperatură de 45 de grade celsius. Funcția de masaj cald poate atinge până la 12000 de vibrații/minut, iar cea de masaj de revigorare până la 8500 vibrații/minut. Propunând o terapie cu ioni, Sempasi Virgo accelerează și asimilarea nutrienților din creme și serumuri, astfel că tenul tău e mai tânăr pe zi ce trece.

Cum folosești? Super simplu! Curăță și aplică produsele de îngrijire, apoi masează tenul cu Sempasi Virgo de jos în sus, pentru a stimula efectul de lifting. Semnalul sonor este indicele că trebuie să schimbi zona.

Ești adepta masajului facial? Adu-l pe o treaptă superioară în lupta contra ridurilor cu acest dispozitiv facial cu virtuți anti-aging.

Ai semne vizibile de gușă

Poate că pentru femeile care nu se confruntă cu amenințarea „bărbiei duble”, acest fenomen nu pare un inconvenient prea mare, dar pentru cele care s-au săturat să se privească în oglindă din profil e un adevărat coșmar.

Există metode prin care să scapi de gușă, dar niciuna atât de eficientă precum tehnologia avansată incorporată în Sempasi Pavo, dispozitivul pentru eliminarea ridurilor și îngrijirea zonei gâtului. Principiul este, în mare, același: masajul cald deschide porii și accelerează pătrunderea nutrienților în piele, iar cel rece relaxează și revigorează, asigurând un efect de tonifiere care poate atenua bărbia dublă. Contribuind la prevenirea și la diminuarea gușii, Sempasi Pavo încetinește îmbătrânirea, detoxifică și eliberează meridianele energetice, iar terapia cu lumini va avea un efect anti-aging fabulos.

sempasi pavo

Menit să se muleze perfect pe forma gâtului, Sempasi Pavo îți va reconfigura din temelii relația cu oglinda. Efectul de lifting îți „ridică” trăsăturile și te vei putea bucura din nou de o linie a mandibulei fermă și netedă. Masajul cald corespunde la două tipuri de lumini: roșie și vede, iar cel rece celei albastre.

Utilizarea e „floare la ureche”. Curăță și hidratează tenul, apoi pornește aparatul, selectează programul dorit și masează tenul de jos în sus, pe fiecare zonă în parte.

Nu mai suporți celulita și pielea lăsată

Odinioară erai atât de mândră de trupul tău, dar acum ai face duș cu ochii închiși. Cauzată de înaintarea în vârstă, de dereglări hormonale, de sedentarism sau de alimentație, celulita e comună majorității femeilor. Atunci când i se alătură și pielea lăsată, suferința e cu atât mai mare.

Soluția este Sempasi Deus. Producătorii au creat un dispozitiv de masaj cu funcție de electrostimulare ale cărui efecte rivalizează cu cele de la salon. Cele două tipuri de masaj deschid porii, intensifică eficiența produselor de skincare aplicate, ridică sânii și îmbunătățesc fermitatea lor, încetinesc îmbătrânirea, detoxifică și diminuează celuita, stimulând de asemenea circulația sângelui.

sempasi deus

De data aceasta ai patru programe la dispoziție: mod de relaxare, mod de lifting, pulsații electrice slabe și puternice. Mai întâi se aplică crema sau loțiunea de îngrijire (pentru electrostimulare ai nevoie de un gel special, conductor), apoi se pornește aparatul, se selectează programul și se începe masajul circular, de jos în sus, de câte 30-50 de ori. Repetă apoi cu mișcări largi, de la exterior spre interior, până ce produsul este absorbit în întregime, și oprește dispozitivul.

Nu mai rămâne decât să aștepți vara ca să captezi toate privirile pe plajă.

Te lupți cu imperfecțiunile și excesul de sebum

Tenul gras cu tendințe acneice e vechi de când lumea, dar aceste probleme sunt acum acutizate de poluare, de alimentația grasă și de expunerea neprotejată la soare. În cazul acestui tip de piele, curățarea este esențială. Să mergi la culcare fără a te demachia echivalează practic cu un dezastru în skincare, dar și să folosești produse sau tehnici nepotrivite va avea repercusiuni.

Evită demachianții și exfolianții mult prea agresivi și mizează pe produse blânde și eficiente pe care să le folosești alături de Sempasi Sol. De data aceasta vorbim despre un dispozitiv inteligent de curățare facială 4 în 1, ce curăță tenul de 6 ori mai bine decât mâinile, execută un masaj facial atât de plăcut, stimulează circulația sângelui și reduce ridurile.

Așa cum ne-a obișnuit Sempasi, designul e ergonomic, mulându-se pe contururile chipului tău, presupunând 4 tipuri de programe: curățare normală, curățare în profunzime, masaj delicat cu pulsații și curățare a tenului și masaj și curățare a pielii cu pulsații puternice.

sempasi sol

Ce trebuie să faci? Umezește tenul, aplică produsul de curățare și masează fiecare zonă timp de 15 secunde (dispozitivul se va opri scurt după fiecare interval pentru a te atenționa să schimbi zona). După un minut, tenul e curățat în profunzime, porii purificați, iar glandele sebacee, mai „liniștite”.

Nu există problemă a tenului căreia Sempasi să nu îi facă față. Descoperă gama de produse dedicate soluționării celor mai răspândite surse de nemulțumire printre femei, fie că vorbim despre ten gras, celulită, gușă sau riduri. Dispozitivele inteligente Sempasi sunt ușor de utilizat și gata să îți schimbe viața!

 

Surse foto: iStock, Sempasi

Articolul urmator
Laser CO2: beneficii și recomandări
Laser CO2: beneficii și recomandări
Test de beauty: Ce spune pielea despre tine?
Incepe quiz
Test de beauty: Ce spune pielea despre tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.