Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Produse must have pentru un păr de reclamă

Luni, 21.05.2018
de Andreea Baluteanu

Un păr frumos, sănătos și strălucitor e o armă imbatabilă de seducție. Doar imaginează-ți-l cum dansează delicat pe umerii tăi, fascinând și captând privirile tuturor celor din jurul tău. Parcă și interesul nostru pentru ținute care să ne pună în evidență scade pe măsură ce ne reîndrăgostim de părul nostru, deoarece acum el va fi vedeta din look-ul nostru.

Noi îți prezentăm în rândurile de mai jos care sunt produsele ce îți vor oferi un păr demn de reclamele lucioase din paginile revistelor. Descoperă-le, investește în ele, bucură-te de ceea ce au să îți ofere: de acum încolo, șuvițele tale nu vor mai fi niciodată la fel.

Arsenalul de produse pentru un păr de prințesă

Crede-ne: după ce îți va vedea părul răsfățat cu produsele de mai jos, Ileana Cosânzeana va păli de invidie. Ceea ce nu poți spune despre situația actuală: poluarea, stresul, alimentația defectuoasă își pun amprenta asupra părului nostru, care decide să ne părăsească. Dacă adăugăm la acest fapt și că durata de viață a unui fir de păr este limitată, de circa 2-4 luni, iar capul pierde zilnic circa 100 de fire, înțelegem de ce un păr de vis, bogat și frumos, apare numai în reclame.

păr frumo

Noi am identificat însă soluția, ce poartă numele de Regivero. Ghidați de dorința de a-ți înțelege mai bine părul, de a-l proteja și de a-l fortifia, brandul a dat naștere gamei de produse perfecte pentru un păr regenerat, îngrijit în profunzime, mai puternic și mai sănătos.

Dar de ce să alegem Regivero, te vei întreba?  În primul rând, deoarece pentru brandul românesc, ceea ce contează cel mai tare este satisfacția ta. Misiunea pe care și-a asumat-o producătorul este de a-ți reda încrederea în tine și în propria persoană, deoarece știm mai bine decât oricine că o nemulțumire de ordin fizic se va transforma cât de curând într-una de ordin psihic. Mătreața, căderea părului, lipsa de volum, toate ne afectează imaginea pe care o avem despre noi și ne influențează deciziile, succesul, relațiile cu ceilalți. Privit din acest punct de vedere, brandul Regivero e mai mult decât un producător cosmetic, devine un prieten de încredere.

Un alt atu al Regivero care ne determină să investim în produsele prezentate este politica „garanția pe satisfacție”. Conform ei, un client nemulțumit de produsele cumpărate are posibilitatea de a returna produsul: dacă te afli în această situație, tot ce trebuie să faci este să scrii un mail în care menționezi motivele pentru care îți dorești să faci retur. Desigur, argumentele trebuie să fie obiective, reale, având darul nu doar de a te ajuta pe tine, ci și brandul, care astfel își desăvârșește produsele. Atât timp cât ai folosit produsul conform instrucțiunilor și ai motive logice, îți poți primi banii înapoi sau poți cumpăra altceva de pe site. Ai grijă ca ambalajul să nu fi fost deteriorat în mod intenționat. Pentru noi, această politică e dovada clară a faptului că celor de la Regivero le pasă de client, fapt subliniat și prin faptul că producătorul își vede misiunea împlinită atunci când un client a recomandat produsul altor 10!

Al treilea beneficiu ce recomandă produsele Regivero este legat de faptul că se adresează celor mai comune probleme cu care te confrunți. Mătreața, căderea părului, părul rar și lipsit de viață, aspectul tern, toate își găsesc rezolvarea în gama de produse, ce conține Loțiune pentru căderea părului, Loțiune pentru regenerarea părului, Șampon împotriva mătreții și Șampon împotriva căderii părului.

Suntem, bineînțeles, impresionate și de faptul că produsele Regivero conțin ingrediente de calitate pe bază de extracte de plante. Știm că adevărata sursă a frumuseții se află în natură și apreciem că brandul Regivero include extracte din salcie, mesteacăn, ulei de ienupăr, ginseng, castan sălbatic, miere, în produsele lor, și acestea sunt doar câteva dintre ele!

Bineînțeles că formula naturală e testată apoi clinic, cu o eficiență dovedită. În acest sens, lista de certificate obținute de Regivero e impresionantă. Produsele au certificare a stabilității fizico-chimice, certificare microbiologică, certificare dermatologică, certificare ca produs de categorie A din punct de vedere al eficacități conservării produsului (eficacitate antimicrobiană). De asemenea, există și un studiu clinic ce a demonstrat eficiența și calitățile super produselor Regivero. Alături de raportul privind evaluarea siguranței produsului, aceste certificate au fost trimise către organismul de notificare și verificare a produselor cosmetice din UE, pentru ca tu să ai certitudinea că folosești nu doar un produs util, cu efecte pozitive, dar și unul sigur pentru sănătatea ta.

Nu în ultimul rând, produsele Regivero se remarcă grație faptului că oferă și scheme personalizate de tratament. Acestea sunt destinate exact problemei pe care o ai tu, pentru a nu mai cădea în capcana de a folosi produse cu obiective diferite, ce ajung să îți facă mai mult rău decât bine. De la tratamentele speciale pentru căderea părului (ce conțin un șampon și o loțiune), până la tratamente cu funcții complexe, pentru regenerarea părului și anti-mătreață (include șampon împotriva căderii părului, șampon anti-mătreață și loțiune pentru regenerare), Regivero ne oferă tot ce avem nevoie pentru acel păr de vis, pe care ni-l imaginam numai în reclame.

Firește, nu puteam uita de ultimul avantaj: brandul Regivero e 100% românesc. Compania e rezultatul unor cercetări susținute pe plan național, așa că vom avea satisfacția că susținem industria locală, în loc să utilizăm produse străine, concepute în condiții despre care nu avem nicio informație și niciun control.

regivero logo

Accesează și tu regivero.ro și descoperă super aliații părului cu look de reclame! Da, șuvițele mătăsoase, strălucitoare și pline de viață sunt posibile, iar căderea părului chiar poate fi stopată. Descoperă produsele care te transformă în zeița seducției!

Surse foto: Unsplash

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!