Produsele tale preferate aniversează 10 ani pe piața din România!

Produsele tale preferate aniversează 10 ani pe piața din România!

Redactor Andreea Baluteanu

Dacă mai ai nevoie de un etalon al trecerii fulgerătoare a timpului, aniversarea de 10 ani a Profihairshop este una dintre cele mai bune dovezi. Parcă ieri magazinul nostru de suflet devenea o realitate, punându-ne la dispoziție produse care mai de care mai fabuloase, branduri apreciate la nivel european și mondial, recomandări și oferte excelente.

Te îndemnăm să sărbătorești cei 10 ani de existență a profihairshop.ro având grijă de cosițele tale cu produse profesionale pentru păr! „Fii propriul tău stilist” este mottoul în care magazinul online crede cu fervoare și cu care ne-a convins și pe noi.

Descoperă mai jos care sunt produsele ce te așteaptă cuminți în magazinul online care își sărbătorește aniversarea!

„La mulți ani”, Profihairshop! 4 produse profesionale de achiziționat online

Cum ai putea spune cu mai multă căldură „la mulți ani” unui magazin online altfel decât arătându-i cât îi apreciezi ofertele? Profihairshop e de 10 ani pe piața din România și ne tentează cu produse profesionale pe care odinioară le regăseam doar în saloane și care acum sunt disponibile chiar la tine acasă. Ai astfel posibilitatea de a-ți aranja cosițele mai ceva ca un stilist, beneficiind de ajutorul acestor produse cu formulă ultraeficientă.

Pe profihairshop.ro găsești vopsea de păr, mască de păr, balsam, șampon, produse de styling la cele mai bune prețuri. Azi îți recomandăm gama Serie Expert Vitamin Color de la L'Oréal Professionnel: e extraordinară pentru menținerea strălucirii uluitoarelor și pigmentatelor culori de toamnă. Iată care sunt produsele pe care să le adăpostești în baia ta!

Şampon profesional pentru menţinerea culorii și strălucirii L'Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Resveratrol

Toamna este cel mai propice moment pentru a-ți schimba nuanța de păr. Adaugă reflexii calde, fie că optezi pentru un blond miere, un ciocolatiu delicios sau un arămiu incendiar. Dar cum protejezi aceste nuanțe fabuloase?

Cu șamponul L'Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Resveratrol, care garantează culori de lungă durată, intense și strălucitoare. Formula profesională a șamponului este îmbogățită cu resveratrol extras din struguri, cu nenumărate proprietăți extraordinare dovedite științific. Produsul va proteja nuanța părului de la estompare, un aspect cu atât mai important cu cât este vorba despre un șampon, care în mod normal degradează tonalitatea culorii. Nu și L'Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Resveratrol, special conceput pentru ca părul tău să strălucească magnific.

Șamponul previne și deteriorarea fibrei capilare, astfel că părul este mai puternic, la fel de bine îngrijit ca la salon. Catifelat, luminos, părul este curățat delicat, impuritățile fiind eliminate cu blândețe. Șamponul va deveni rapid favoritul tău!

Balsam pentru menţinerea culorii și strălucirii L'Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Resveratrol

Acolo unde este șampon, trebuie să fie și balsam! Hidratează cosițele în profunzime datorită Balsamului L'Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Resveratrol. Precum în cazul șamponului, și balsamul utilizează resveratrolul din struguri pentru o baie de hidratare și de rezistență pentru părul tău. Culoarea este ferită de estompare, așa că te vei bucura mai mult de ea, dar te vei și vopsi mai rar: numai atuuri peste tot!

Folosește neapărat balsamul în tandem cu șamponul din aceeași gamă, Serie Expert Vitamino Color Resveratrol, ca să te bucuri de rezultate cu adevărat durabile.

Mască pentru menţinerea culorii L'Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Resveratrol

O dată pe săptămână este recomandat să folosești o mască de păr, care să hidrateze și să protejeze cuticula în profunzime. Recomandarea noastră este Masca de păr din gama L'Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Resveratrol. Marele bonus al produsului este că ingredientele sale pătrund mai profund în firul de păr, îl hrănesc, îl fortifică și îl lasă mai mătăsos și mai strălucitor: nu este nimic care să nu ne placă.

Bineînțeles, masca de păr îndeplinește și obiectivul principal al gamei, având grijă de culoarea superbă a părului tău. Nici că i-am mai putea cere mai multe!

Spray 10 in 1 pentru păr vopsit L'Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Resveratrol

Dacă este un produs pe care orice fată care se vopsește trebuie să îl dețină, acela este Spray-ul 10 in 1 L'Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Resveratrol. Are o formulă 10 în 1, ceea ce înseamnă că va oferi cosițelor tale mai multe beneficii decât ai fi putut cuprinde vreodată cu mintea ta.

Astfel, spray-ul multifuncțional protejează împotriva degradării produse de utilizarea aparatelor de coafat pe bază de căldură, până la 230°C, îmbunătățește strălucirea, lasă părul moale și mătăsos, netezește cuticula, ajută la descurcare și facilitează uscarea. În plus, acest produs profesional pentru îngrijirea părului hidratează cuticula, previne ruperea, sigilează vârfurile despicate și împiedică apariția lor și are efect antielectrizare. Sincere să fim, nici nu știm ce am mai putea să îi cerem!

Spray-ul L'Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Resveratrol are la bază o combinație puternică de antioxidanți, despre care știm deja că luptă împotriva radicalilor liberi din atmosferă, astfel că părul tău va fi mai protejat și mai fericit.

Produsul se pulverizează pe părul umed sau uscat și nu se clătește. L'Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Resveratrol este minunat înainte să te tunzi, atunci când te usuci sau când finisezi coafura. Cu alte cuvinte, e bine să îl ai mereu la îndemână.

Nu putem decât să ne bucurăm că Profihairshop e de 10 ani pe piața din România! Îi dorim furnizorului nostru numărul 1 de produse profesionale pentru păr o viață cât mai îndelungată și o prezență online cât mai fructuoasă. Nu ne mai rămâne decât să îi urăm încă o dată „la mulți ani” și să te îndemnăm să stai cu ochii pe online, pentru a descoperi ofertele aniversare!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.