Redă rezistența și frumusețea părului cu gama Klorane Chinină

Alexandra Dragoi

Un păr frumos și sănătos atrage toate privirile și este detaliul care face diferența dintre un look sofisticat și unul banal. În plus, părul joacă un rol important și în evidențierea fizionomiei feței, de aceea trebuie să-i acordăm atenția pe care o merită. Dar ce facem atunci când, din cauza stresului, dezechilibrelor nutriționale, schimbărilor de temperatură sau din cauza altor agresiuni, acesta devine fragil și cade?

Laboratoarele Klorane au creat o gamă ce are ca ingredient de bază chinina, o moleculă cu puternice proprietăți fortifiante. Aceste produse stimulează creșterea părului, îi redau vitalitatea și rezistența, fiind soluțiile perfecte pentru un păr ce va fi admirat de toată lumea.

produse pentru par

Pentru dezvoltarea acestor produse, experții Klorane au ales coaja de Chinchina, arbore originar din America de Sud, pentru conținutul său bogat în mod natural în chinină. Aceasta este culeasă manual, apoi concentrată într-un extract activ brevetat.

În România, gama Klorane Chinină cuprinde:

Șampon cu Chinină și vitamina B - acest șampon stimulează creșterea părului datorită acțiunii combinate a ingredientelor, redă vitalitatea și rezistența părului.

sampon

Balsamul Chinină – acest balsam combină extractul de chinină cu un complex de vitamine B (B5, B6, B8) pentru a întări structura părului și pentru a stimula creșterea lui ărul își recapătă vitalitatea și rezistența, iar descurcarea devine mai ușoară.

balsam

Serul Force Kératine, împotriva căderii reacționale a părului – inspirați de cele mai recente metode de micronutriție, experții Klorane au creat primul ser revitalizant bazat pe: cheratină extrasă din plante (conține aminoacizi similari cu cei ai cheratinei din firul de păr), chinină, cafeină și vitaminele B3, B5, B6 și B8.

ser pentu par

Laboratoarele Klorane oferă o gamă largă de produse de îngrijire pentru întreaga familie. Acestea sunt fabricate în Franța și respectă cele mai înalte standarde de siguranță, având la bază ingrediente active naturale, atent selecționate. 

Descoperă produsele Laboratoarelor Klorane în farmacii sau află mai multe informații de pe site-ul nostru https://www.klorane.com/ro-ro

Surse foto: Klorane Chinină

Articolul urmator Bucură-te de un nou ritual de înfrumusețare cu gama Anti-Age Supreme Lift Sensitive de la Doctor Fiterman

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.