Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Rimmel lansează în premieră RIMMEL MEN, o colecție de produse dedicate bărbaților

Vineri, 22.06.2018
de Ana Munteanu

Obține și tu sprâncene mai definite și o barbă perfect conturată

Părul facial poate schimba complet look-ul unui bărbat. Sprâncenele bine definite și o barbă îngrijită corespunzător pot accentua calitățile fizice ale unui bărbat și influențează radical modul în care aspectul acestuia este perceput de ceilalți. Fie că stilul tău este relaxat și usor haotic, fie îngrijit, foarte bine definit, barba și sprâncenele pot fi accesoriile cheie care îți completează look-ul.

Astfel, Rimmel London a creat RIMMEL MEN, o linie de patru produse dedicate bărbaților cu păr facial rebel, rar ori neuniform. Creionul cerat HOLD & GROOM, gelul de fixare FIX & TAME, creionul de definire și umplere DEFINE & FILL și pudra de umplere BROW & BEARD răspund nevoilor bărbaților care întâmpină probleme cu creșterea și uniformizarea sprâncenelor și a bărbii. Aceste produse oferă sprâncenelor și părului facial un finisaj natural.Rimmel London a realizat un sondaj de opinie cu ajutorul agenției MINDLAB, cu scopul de a afla care sunt asocierile pe care bărbații le fac atunci când vorbim despre sprâncene și îngrijire personală, în general. Rimmel a chestionat bărbați cu look-uri diferite. Rezultatele au arătat că 72% dintre bărbații chestionați consideră că un look creat cu gel și un creion natural este ”mai autentic” în timp ce 70% cred că este, de fapt, ”mai prietenos”.

 

Creionul Cerat HOLD & GROOM

Acest creion este ideal pentru a îmblânzrea sprâncenelor. Poate fi aplicat într-un singur strat, pentru un aspect natural, sau în straturi multiple pentru un look accentuat și pentru o rezistență mai îndelungată. 82% dintre bărbați confirmă acest lucru. Creionul cerat nu lasă reziduri, deci poți obține un finisaj îngrijit, natural, fără urme. Cu ajutorul creionul HOLD & GROOM experimentezi noi stiluri! Preț recomandat: 23,60 RON*

Gelul de fixare FIX & TAME

Ideal pentru rezistență îndelungată, gelul de fixare FIX & TAME este foarte ușor de aplicat și este potrivit pentru părul facial dificil de aranjat, care necesită o atenție sporită. 94% dintre bărbații care au încercat acest gel confirmă faptul că acest produs controlează foarte bine firele rebele. Preț recomandat: 30,80 RON

Creionul de definire și umplere DEFINE & FILL

În cele mai multe cazuri, barba nu crește uniform. Astfel, bărbații încep să utilizeze produse care ajută la definirea și umplerea bărbii sau a sprâncenelor. 88% dintre bărbații care au testat acest creion consideră că barba sau sprâncenele au un aspect mai natural după utilizare.

Disponibil în trei nuanțe (light, medium și dark), creionul creează volum și densitate și poate fi folosit prin aplicarea unui singur strat sau în straturi multiple. Preț recomandat: 23,60 RON*

Pudra de umplere BROW & BEARD

Pudra de umplere BROW & BEARD este disponibilă în patru nuanțe: blond, medium brown, dark brown, soft black și este cel mai îndrăzneț produs din gama Rimmel Men.

 

Acest produs este ideal pentru bărbații care au barba sau sprâncenele neuniforme, având o textură ușoară, pudrată, care îți permite să acoperi foarte ușor golurile. 92% dintre bărbații care au încercat pudra consideră că are o textură ușoară, în timp ce 84%sunt mulțumiți de aspectul natural pe care îl oferă.

Preț recomandat: 30,80 RON

 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!