Rujul care te face să arăți cu 5 ani mai tânără

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Tinerețea este un țel spre care majoritatea femeilor aspiră. În acest sens, facem diferite tratamente de înfrumusețare, dar începem să purtăm și haine care să ne ascundă adevărata vârstă și care să se potrivească perfect cu sufletul nostru vesel. În numele frumuseții suntem în stare de orice, chiar dacă acele lucruri ne pot afecta sănătatea sau ne pot lăsa fără bani.

Deși am crede că doar aceste trucuri ne pot ajuta să arătăm mai tinere și mai frumoase, se pare că și anumite tehnici de machiaj sunt la fel de eficiente. De exemplu, iluminatorul ne poate accentua trăsăturile feței, iar fardurile în nuanțe deschise ne pot face să arătăm mult mai luminoase și drăguțe. Totuși nu este cazul să ne complicăm prea mult cu aceste produse cosmetice, deoarece un simplu ruj poate avea un efect miraculos asupra chipului nostru, făcându-ne să arătăm cu 5 ani mai tinere!

femeie care se da cu ruj

Rujul care te întinerește cu 5 ani

În timp ce rujul roșu va fi mereu alegerea pe care o fac majoritatea fashionistelor, acesta făcându-te să pari mai atrăgătoare, dar și mai matură, se pare că secretul tinereții este rujul roz. Această nuanță de ruj poate să te facă să pari cu 5 ani mai tânără. Dacă nu crezi acest lucru, compară o poză a ta cu o nuanță de ruj mai închisă și una cu un ruj roz. Indiferent că este bubble gum, de nuanța pepenelui, coral sau fucsia, efectele rujului roz sunt aceleași. Fața ta capătă o anumită strălucire, iar tu pari mult mai tânără.

Totuși, înainte de a încerca acest experiment, este bine să ții cont și de tonul pielii tale, deoarece nu toate nuanțele de roz se potrivesc oricui. În filmulețul de mai jos vei vedea cum trebuie să alegi nuanța de roz potrivită pielii tale.

Ten deschis la culoare: în timp ce nuanțele de violet pal și lila te pot face să arăți ca o adevărată divă, un roz deschis îți va accentua partea aventuroasă. De asemenea, poți încerca și o nuanță de roz electric, care adesea are subtonuri albastre și care merge de minune cu un ten deschis la culoare.

Ten în nuanțe de bej: dacă pielea ta pare puțin bronzată, atunci jumătate din bătălie este deja câștigată. Alege nuanțe de roz caramel, care să semene perfect cu culoarea lalelelor roz, dar care să aibă și un pigment subtil de galben. O strălucire accentuată va fi mereu asociată cu tinerețea.

Ten măsliniu: poți să îți evidențiezi nuanța pielii cu un ruj portocaliu coral. De asemenea, și rozul de nuanța piersicii îți va sublinia subtonurile calde, împiedicându-te să pari ștearsă, fără niciun farmec.

femeie bruneta data cu ruj roz

Ten închis la culoare: este tentant să asortezi tenul tău închis la culoare cu o nuanță de roșu aprins sau cu un ruj de culoarea prunei. Amintește-ți însă această regulă: cu cât este mai închis rujul, cu atât mai subțiri vor arăta buzele tale. În schimb, poți opta pentru nuanțe de roz violet, așa cum este magenta și zmeura. Culoarea aprinsă se va potrivi de minune cu pielea ta, făcându-te să pari mult mai tânără.

Ține cont de acest sfaturi și alege rujul roz pentru a părea cu 5 ani mai tânără de fiecare dată când ieși din casă!

Surse foto: iStock

Articolul urmator Șapte detalii subtile care te vor face, în mod magic, să pari mai tânără cu 10 ani

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (11)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.