Sculptor - Cel mai spectaculos echipament estetic al momentului

Sculptor - Cel mai spectaculos echipament estetic al momentului

Redactor Divahair.ro

Marți, pe 27 februarie la Stejarii Country Club a avut loc lansarea celui mai nou și inovativ concept de frumusețe: Sculptor. Un echipament estetic complex cu tehnologii avansate, unice în lume, pantentate și omologate pentru rezultatele sale rapide, atât în tratamente faciale cât și corporale. 

Sculptor înglobează cele mai performanțe și eficiente terapii de slăbire, remodelare, tonifiere, anticelulituice și reîntinerire care se pot îmbina într-un protocol perfect cu rezultate vizibile imediat. Noul Sculptor combină 5 tehnologii pentru a oferi rezultate complexe și tratează: celulita, tegumentul flasc, adipozitatile localizate, ridurile, petele pigmentare, capilarele dilatate.

Acest echipament de Medicină Estetică este primul echipament ce combină 5 terapii diferite cu rezultate excelente atât pentru corp, cât și pentru față.

Terapiile Sculptor sunt :

CORPORAL

  • HImFU – terapie unica, patentată pentru slăbire localizată prin unde focalizate care distrug garantat și în siguranță 7-8milioane adipocite – rezultatele sunt măsurabile în centimetri pierduți după fiecare ședință;
  • CrioRadiofrecventa – o altă terapie unică ce combină concomitent criolipoliza (-15 grade) cu radiofrecvența (60 grade) monopolară sau multipolară (în funcție de gradul de celulită): efecte spectaculoase pe parte de liftare, compactare, anticelulitic și laxitate;
  • Masaj transdermic DermoHealth cu tehnologie LED Laser – ridică, modelează, reconturează.

FACIAL

  • CrioRadiofrecvența – lifting facial restructurant pentru redefinirea conturului facial, poate fi folosit inclusiv pe tenul cuperotic;
  • Radiofrecvența tetrapolară – antirid, tonifiant, liftare, pielea lăsată a gâtului, bărbie dublă;
  • Dermohealth + DermoLED – efecte rapide pentru tratamente anticearcăn, pungi sub ochi, detoxifiere facială, creșterea elasticității, stimulare fibroblaste ;
  • Microdermoabraziune cu pulbere de diamant cu stickuri de unică folosință de diferite granulații, pentru diferite tipuri de ten, pentru stimularea regenerării epiteliale.

Sculptor este un echipament premium ce poate fi găsit în clinici și saloane exclusiviste și beneficiază de omologări FDA și Cofepris. Tratamentele oferite de Sculptor sunt concepute atât pentru femei cât și pentru bărbați.

ROWE este importator unic și distribuitor exclusiv în România și Republica Moldova al echipamentului Sculptor, conceput în Argentina după 3 ani de cercetări știițifice, teste și omologări de către producătorul de echipamente medicale și estetice Body Health.

 

 

Articolul urmator
Dispozitiv microcurent: beneficii și recomandări
Dispozitiv microcurent: beneficii și recomandări
La ce e creierul tău cel mai bun?
Incepe quiz
La ce e creierul tău cel mai bun?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.