Se poartă părul sănătos! Iată cum obții o strălucire mai intensă a culorii

Se poartă părul sănătos! Iată cum obții o strălucire mai intensă a culorii

Redactor Andreea Baluteanu

Un păr strălucitor, cu o culoare intensă și pigmentată, e visul oricăreia dintre noi. Cu toate acestea, chiar dacă ne vopsim cu consecvență șuvițele, știm prea bine că nu e întotdeauna suficient. Firele de păr albe apar cu o viteză fulgerătoare, superioară programărilor noastre la salon, iar de multe ori intensitatea culorii pălește dramatic din cauza instrumentelor de styling sau a produselor de îngrijire. Cu alte cuvinte, oricâte eforturi ai depune pentru a te bucura de acea culoare superbă și spectaculoasă, ajungi adesea în situația de a-ți privi mâhnită părul în oglindă, fără să știi unde ai greșit.

Noi am descoperit însă produsele care pot face diferența! Vezi cum să ai grijă de culoarea părului tău, cum să o intensifici și cum să îi accentuezi strălucirea nu doar atunci când te vopsești, ci de fiecare dată când te speli pe cap. Mai mult, poți și să previi căderea părului. Află cum e posibil!

Ești blondă sau șatenă? Iată produsele care îți dăruiesc culoare și strălucire intensă

Păr sănătos, colorat și strălucitor: dacă și pentru tine există o opoziție vizibilă între acești termeni, îți recomandăm produsele care te vor convinge că este posibil. Este vorba despre gama Plantur 39, special concepută pentru femeile care se confruntă cu probleme specifice ale părului: dezechilibre hormonale care cauzează căderea părului sau apariția primelor fire de păr albe. Însă, indiferent de vârstă, noi am fost convinse de formula Plantur 39 Color, dedicată femeilor blonde și șatene, care își doresc tot ce se poate: culoare, strălucire și îngrijire de top.

Astfel au apărut gamele de șampon și balsam dedicate părului șaten și blond, fie că e vorba despre șuvițe naturale sau colorate. Iată care sunt produsele ce îți vor dărui păr sănătos și strălucire intensă!

Plantur 39 Color Brown

Gama dedicată părului cu reflexii ciocolatii îți va înfrumuseța culoarea între vizitele la salon, dar îi va și intensifica strălucirea și intensitatea nuanței. Iată ce conține!

Vei privi cu totul altfel îngrijirea părului după ce vei folosi Șamponul Plantur 39 Color Brown Phyto-Caffeine. Produsul dăruiește un păr brun mai profund, o strălucire ademenitoare și o intensitate răvășitoare: începutul toamnei este cel mai bun moment pentru a testa asemenea culori.

Șamponul are la bază complexul Phyto-Caffeine, pe bază de fitocafeină, care activează rădăcina firului de păr și va diminua astfel căderea acestuia atunci când fenomenul este cauzat de schimbările hormonale.

Mai mult, șamponul presupune și un efect de colorare cum nu am mai văzut până acum. Nuanța de șaten devine mai intensă de la o spălare la alta, iar rezultatul este o culoare uimitor de frumoasă. Pigmenții de culoare vor fi fixați pe firul de păr în mod treptat, iar intensitatea nuanței se va accentua de la o spălare la alta. Acum nu mai trebuie să îți faci griji că șatenul tău se va estompa imediat după ce ai plecat de la salon, la prima spălare.

Nu în ultimul rând, șamponul are eficacitate impresionantă și pe firele de păr albe, despre care știm cât sunt de dificil de acoperit odată cu înaintarea în vârstă.

Cum folosești șamponul? Aplică pe părul umed și masează ușor, așa cum faci cu produsul tău obișnuit, dar lasă să acționeze mai mult, timp de 2-5 minute, în funcție de cât de intensă îți dorești să fie nuanța ta. Clătește apoi din abundență cu apă.

Ce îți mai recomandă specialiștii? După ce ai spălat părul cu șamponul Plantur 39 Color Brown Phyto-Caffeine, folosește balsamul din aceeași gamă. De ce? Astfel amplifici efectul de colorare și obții o strălucire și mai îmbietoare: da, este posibil așa ceva.

Balsamul oferă o culoare mai profundă, mai caldă și mai delicioasă, având un efect complet de acoperire a firelor de păr albe. De asemenea, produsul îmbunătățește strălucirea părului, dar îl lasă și mai moale și mai ușor de pieptănat. E tot ce ți-ai putea dori!

Acțiunea de îngrijire și de hidratare nu putea lipsi în cazul unui balsam. De asemenea, având la bază și complexul pe bază de cafeină, balsamul colorat Plantur 39 Color Brown sigilează ingredientele active fixate de scalp de către șampon și previne astfel căderea părului.

Aplică pe părul curat, proaspăt spălat cu șamponul, apoi lasă să acționeze, în funcție de cât de intense îți dorești să fie rezultatele. Îți recomandăm să nu depășești intervalul de 5 minute. Întinde de la rădăcină către vârfuri - doar îți dorești ca efectul de colorare să fie uniform!

Plantur 39 Color Blonde

Ești blondă natural sau vopsită și vrei o nuanță mai intensă? E o dorință cât se poate de normală, dat fiind faptul că blondul se numără printre cele mai sensibile nuanțe, imediat amenințate cu estomparea culorii sau cu pierderea strălucirii.

Îți sare imediat în ajutor gama dedicată părului blond de la Plantur 39. Ai la dispoziție șamponul colorant, Plantur 39 Color Blonde Phyto-Caffeine, pe bază de aceleași extracte de fitocafeină care previn căderea părului mai ales atunci când este provocată de cauze hormonale.

De asemenea, șamponul se dovedește minunat pentru intensificarea culorii, oferindu-ți nuanțe mai calde, mai radiante și mai strălucitoare. Produsul conține pigmenți care se solidifică pe firul de păr și care îi dăruiesc o culoare din ce în ce mai intensă cu fiecare aplicare: vei spune „adio” firelor de păr albe cât ai zice „Plantur”.

Aplică șamponul la fel ca pe cel dedicat părului șaten: pe părul umed, masând ușor și așteptând timp de 2-5 minute, în funcție de cât de intensă îți dorești să fie culoarea.

E timpul pentru balsam! Balsamul colorat Plantur 39 Color Blonde completează acțiunea șamponului și îți va dărui acel păr blond de înger la care ai visat. Culoarea e strălucitoare și radiantă, firele de păr albe dispar, iar acțiunea de prevenire a căderii părului e la fel de prezentă.

Mai mult, părul redevine mătăsos, moale și strălucitor, mai hidratat. Pieptănul va curge prin el fără probleme: ai parte numai de avantaje pe toate fronturile.

Evident, nu folosi aceste produse dacă nu se adresează părului tău. Balsamul și șamponul Color Blonde nu vor avea efect dacă ești brunetă și doar visezi să devii blondă, iar produsele dedicate părului șaten nu îl închid la culoare pe cel auriu.

Descoperă la Plantur 39 produsele care au grijă de părul tău: îi previn căderea, ascund firele de păr albe, îți dăruiesc intensitate a culorii și strălucire în același timp. În loc să îți aglomerezi rutina de îngrijire, mai bine pune accentul pe o gamă cu multiacțiune. Recapătă-ți frumusețea părului și demonstrează că poți cuceri cu șuvițele tale la orice vârstă cu Plantur 39!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.6 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.