Sprâncenele care te fac să arăți mai tânără

Sprâncenele care te fac să arăți mai tânără

Redactor Andreea Baluteanu

De când am devenit conștiente de cât de importante sunt sprâncenele în lookurile noastre, nu ne mai oprim din a experimenta diverse metode prin care să le aducem și mai mult în centrul atenției. Asta ne-a determinat să încercăm lookuri extreme precum sprâncenele ghimpate sau pe cele pană, dar ne-a orientat și spre variante mai accesibile, precum sprâncenele naturale, care sunt acum semnătura lui Kim Kardashian.

Cu pași mici, ajungem însă la cel mai flatant model de sprâncene care, pe lângă faptul că nu e deloc ostentativ, are și aport antiage, făcându-ne să arătăm mai tinere. Descoperă despre ce este vorba în rândurile de mai jos!

Cum obții sprâncenele drepte, noua soluție miraculoasă antiage

Ca să îți demonstrăm de ce sprâncenele drepte chiar sunt un look la care trebuie să apelezi, îți menționăm că ele le au drept principale exponente pe Kendall Jenner, Keira Knightley sau Audrey Hepburn, frumuseți care mizează mai mult pe naturalețe decât pe un aspect ultraîncărcat.

kendall jenner
Foto: Instagram @ kendalljenner

De ce spunem că sunt mai eficiente decât o cremă antiage? În primul rând, aceste sprâncene au un vibe aproape copilăresc, amintind de timpurile în care nu eram preocupate să ne pensăm sau să ne arcuim în mod exagerat trăsăturile. Cu alte cuvinte, îndepărtându-te de lookul exagerat pe care îl promovează Kylie Jenner, de exemplu, și care îi adaugă mulți ani, vei părea mult mai tânără.

Mai departe, sprâncenele drepte au rolul de a accentua structura osoasă a feței, distrăgând atenția de la eventualele riduri. Este exact motivul pentru care funcționează de minune la chipurile tinere, cărora le accentuează și mai tare lookul adolescentin.

audrey
Foto: Instagram @ angelinajolievoight

Înainte de a te apropia de pensetă, șoptindu-i doritoare „vreau sprâncene drepte”, specialiștii te îndeamnă să verifici dacă ți se potrivesc. Apelează la creionul tău preferat de sprâncene și folosește-l pentru a trasa o linie dreaptă din colțul interior spre capătul sprâncenei. Ascunde cu corector arcuirea naturală și astfel vei obține acea linie curată, care amintește de Audrey Hepburn. Acum poți constata liniștită dacă te prinde sau nu noul look al lui Kendall Jenner.

keira knightley
Foto: Instagram @ iconic_angels

În cazul în care te-ai hotărât că ai nevoie de sprâncenele care te întineresc, iată cum sună sfatul experților! Pensează delicat, dar doar deasupra arcului sprâncenelor, ca să îl îndulcești, și nu extrage niciun fir de păr din porțiunea de dedesubt, cu precădere acolo unde osul este protuberant. Scopul tău este să obții o linie dreaptă, fără niciun strop de arcuire.

Sprâncenele drepte nu se potrivesc oricui

Sunt la fel de miraculoase precum o cremă cu retinol, dar se potrivesc oricui? Din păcate, nu!

Dacă ai trăsături feminine, rotunde și delicate, stiliștii te sfătuiesc să eviți sprâncenele drepte, pentru că vor intra într-un contrast puternic cu chipul tău. Ai nevoie de pomeți proeminenți precum cei ai actriței britanice Keira Knightley, ca să poți susține noul artificiu de beauty. În cazul în care fața ta e la fel de dulce precum a unei păpuși, mizează pe celălalt model de sprâncene în trend în vara 2017, cele naturale, rotunde, preferatele lui Kim Kardashian.

sprancene kim kardashian
Foto: Instagram @ thecurvyfashionista

În al doilea rând, chiar dacă sprâncenele drepte au un veritabil efect antiage, află că el nu funcționează dacă deja s-au instalat primele riduri pe chipul tău. Vei pierde efectul de arcuire și lifting pe care îl presupun sprâncenele curbate; dimpotrivă, dacă ai o față angulară, cu sprâncene în mod natural drepte, precum cele ale lui Kendall, atunci trendul ți se potrivește de minune.

Nu în ultimul rând, evită să apelezi la această tendință dacă sprâncenele tale sunt în mod natural rare. Desigur, poți obține efectul apelând mai întâi la un fard de sprâncene pigmentat și apoi la un creion care să imite firele de păr, dar vei avea nevoie de timp, pricepere și răbdare, în fiecare dimineață.

În concluzie, sprâncenele drepte sunt unul dintre cele mai flatante trucuri de beauty ale momentului, atât timp cât ții cont de recomandările noastre! În cazul în care nu bifezi criteriile de compatibilitate cu ele, noi îți recomandăm să le eviți.

Surse foto: Instagram

Articolul urmator
Șapte produse cosmetice populare care nu sunt folositoare
Șapte produse cosmetice populare care nu sunt folositoare
Care tatuaj ti s-ar potrivi cel mai bine?
Incepe quiz
Care tatuaj ti s-ar potrivi cel mai bine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.3 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.