Sprâncenele simple nu mai sunt în trend. Uite cum trebuie să ți le aranjezi acum

Sprâncenele simple nu mai sunt în trend. Uite cum trebuie să ți le aranjezi acum

Ionelia Olteanu

Toate trucurile de frumusețe la care apelează femeile sunt menite să le ofere un aspect plăcut, impecabil. Pielea hidratată sau tenul luminos sunt doar câteva dintre detaliile care ajută la conturarea unui look reușit.  

Aranjarea sprâncenelor s-a schimbat foarte mult de-a lungul timpului. Trendurile apărute pe Instagram, din ce în ce mai îndrăznețe și neobișnuite, au făcut furori în rândul celor care voiau să renunțe la banalitate. După modelul ondulat sau cel ghimpat, o nouă propunere face furori în social media: sprâncenele împletite.

fata care se penseaza

Uite cum să îți aranjezi sprâncenele!

Trendul sprâncenelor împletite a pornit de la Eros Gomez, un adolescent în vârstă de 17 ani pasionat de make-up. Acesta a publicat pe contul său de Instagram un filmuleț în care demonstra cum reușește să realizeze acest model. Tutorialul a devenit viral, adunând peste 171 de mii de aprecieri, iar părerile legate de acest trend nu au întârziat să apară.

După ce au luat exemplu de la Eros, multe tinere au abordat noua tendință, reușind să stârnească valuri de reacții, atât pozitive cât și negative. Trebuie să recunoaștem că, pe lângă predecesoarele sprâncene curbate, sprâncenele împletite arată mult mai bine și sunt inedite, dar destul de greu de realizat acasă.

modele sprancene

Foto: Instagram @samanthajayyy_

Însuși Eros, cel care a dat startul trendului, a recunoscut că a muncit mai bine de o oră pentru ca sprâncenele lui să arate deosebit. A avut dificultăți în realizarea unui contur cât mai perfect, așa că a apelat la Photoshop.

sprancene impletite

Foto: Instagram @erosmua

“Am petrecut o oră și am folosit tot felul de alte produse precum gelul de fixare pentru a împleti firele micuțe de păr, dar nu am reușit mare lucru. Am înțeles că nu o să obțin un rezultat care să mă mulțumească, așa că am creat iluzia în Photoshop”, povestea tânărul. Acesta era convins că, mai devreme sau mai târziu, cineva s-ar fi gândit să împletească sprâncenele, așa că a vrut să fie mai rapid.

Așa cum probabil ți-ai dat seama, nu ai cum să împletești efectiv sprâncenele. Este vorba doar despre o tehnică de conturare care să ofere un aspect asemănător cu pletele.

sprancene impletite

Foto: Instagram @glitterowo

Mai mulți bloggeri de fashion au fost curioși să încerce acest trend, așa că au încercat tot felul de modele deosebite care să le scoată în evidență sprâncenele frumos conturate. Printre vedete se numără cele vopsite în culorile curcubeului, dar la fel de apreciate sunt și cele simple, îngrijite.

sprancene colorate

Foto: Instagram @sjt_mua

Descoperă mai jos un filmuleț care îți arată cum să le obții!

Sprâncenele împletite arată mult mai bine decât multe dintre cele care au făcut furori în trecut pe Instagram, dar nu sunt deloc ușor de realizat. Dacă vrei neapărat să le încerci, poți să apelezi la serviciile unui make-up artist.

Surse foto: Pinterest, Instagram

Articolul urmator
Blond cenușiu peste șaten: cât de ușor se obține?
Blond cenușiu peste șaten: cât de ușor se obține?
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate
Incepe quiz
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (9)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.