Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Spune „adio" ridurilor și petelor pigmentare cu aceste metode!

Luni, 25.06.2018

Ridurile, petele pigmentare, discontinuitățile de culoare la nivelul tenului, toate acestea reprezintă un coșmar pentru orice femeie. Ne e greu să acceptăm că ne-am pierdut tinerețea și frumusețea tenului și e chiar și mai dificil atunci când ne amintim de zilele când străluceam, irezistibile!

Dacă ți-am spune însă că nu e obligatoriu să fie așa? Poți arunca un „adio” victorios ridurilor și petelor pigmentare (da, chiar și celor deja instalate) într-un singur pas! Metodele pe care ți le propunem nu sunt invazive, nu presupun riscuri și nu te fac să suferi. Pare un adevărat miracol? Îți arătăm că e cât se poate de adevărat în rândurile de mai jos!

Aparat infrumusetare

„Uzina de frumusețe”, secretul pentru tinerețe și frumusețe

Ultimele descoperiri din știință și din industria medicală și de beauty ne fac să credem că fântâna tinereții există și e atât de aproape de noi. Noul nostru erou poartă numele de Sculptor și a fost denumit „uzina de frumusețe”, pe bună dreptate. Tocmai a fost desemnat cel mai bun echipament estetic din 2018 de către Congresul Internațional de Medicină Anti-ageing. Cu ce se remarcă? Aparatul e primul din lume care combină 5 terapii premium, originare din domeniul medical.

Cu rezultate spectaculoase obținute de la prima ședință, Sculptor chiar acționează precum un artist asupra corpului și feței tale, asociind două funcții revoluționare în lume, HiFu multifocal (HimFu) și CrioRadiofrecvență. Atât chipul, cât și corpul tău vor avea de beneficiat în moduri unice, pe care ți le vom dezvălui mai jos. Iar dacă ești cucerită, află că poți încerca superefectele SCULPTOR în cadrul salonului Bravo Beauty, cel mai bun salon de întreținere corporală din sectorul 1 din București.

Revenind la Sculptor, cum reușește această superinvenție să îți dea lumea peste cap? Prin asocierea celor cinci tehnologii despre care ți-am vorbit mai sus. Pregătește-te să fii impresionată, deoarece ți le vom prezenta în rândurile de mai jos cu lux de amănunte.

CrioRadiofrecvență facială și corporală mixează două proceduri de top într-un mod unic: criolipoliza (răcire la -15 grade) și radiofrecvența (încălzire la 60 de grade). Va rezulta de aici un șoc termic, ce va promova pierderea a minimum 2 centimetri în grosime, dar și accelerarea sintezei colagenului și elastinei, care stimulează întinerirea pielii. Sună ca un basm? E cât se poate de adevărat!

Ridurile nu ne afectează doar ovalul chipului, ci și corpul. De fapt, regiunea gâtului și a decolteului e cea care semnalizează înaintarea în vârstă chiar înaintea feței, ceea ce devine și mai îngrijorător din cauza faptului că nu ne preocupăm prea mult de pielea din aceste zone. Tocmai de aceea, efectele anti-ageing ale CrioRadiofrecvenței corporale sunt pur și simplu extraordinare.

Această terapie are efecte spectaculoase în liftarea (ridicarea) țesuturilor, dar și în ceea ce privește reducerea stratului de grăsime și de celulită. Procedura constă în producerea de unde de frecvență radio, care încălzesc atât straturile superficiale, cât și cele profunde ale pielii, stimulând în mod excepțional sinteza de colagen și elastină și generând astfel un lifting al pielii. Vei fi uimită de cât de tânăr pare acum corpul tău.

La nivel facial, CrioRadiofrecvența are drept principal obiectiv redefinirea conturului facial, realizând un lifting instant, stimulând sinteza de colagen, activând circulația sângelui și accelerând metabolismul celular. Se obține astfel un efect de rejuvenare facială, iar chipul tău va fi la fel de strălucitor ca în tinerețe.

Și acestea nu sunt singurele efecte pozitive. Utilizând și proprietățile radiofrecvenţei, Sculptor uniformizează aspectul pielii tale. Pe lângă efectul de lifting și de eliminare a ridurilor, reduce porii, înlătură petele pigmentare, tratează acneea, elimină pungile și cearcănele de sub ochi, atenuează cicatricile, inclusiv cele provocate de acnee, tonifică pielea și oxigenează țesuturile. Iar ridurile vor fi o tristă amintire, terapia având efect și asupra celor profunde, dar și fine, reducând și bărbia dublă, oferind un lifting de durată sprâncenelor și pleoapelor căzute, diminuând pliurile nazo-labiale și conferind tonus și elasticitate. E wow!

DermoLed- Terapie Ted Laser

Dispozitivele DermoLed Body Health sunt considerate a fi cea mai bună metodă actuală de utilizare a luminii roșii. Acestea acționează în interiorul pielii, activând celulele care sunt responsabile cu menținerea elasticității pielii, stimulând sinteza de colagen și elastină și redând fermitatea și tinerețea. Nu te vei mai sătura să îți admiri tenul de pe care au dispărut ridurile și liniile fine, petele pigmentare și cicatricile postacneice. Crede-ne, efectele sunt pur și simplu senzaționale!

Microdermabraziune cu stick cu pulbere de diamant

Utilizând un stick de unică folosință, alături de pulberea de diamant hipoalergică, această funcție a aparatului Sculptor curăță tenul în profunzime, elimină celulele moarte și semnele de fotoîmbătrânire (da, în special petele pigmentare), punctele negre, ridurile fine și liniile de expresie. În plus, procedura e ideală pentru a regla excesul de sebum și pentru a trata cicatricile postacneice, astfel că tu vei ieși din salon o cu totul altă persoană. Așteaptă-te să fii întrebată cine ești, chiar și de către prietenii apropiați!

Masaj Transdermic Dermohealth

Continuăm cu seria superprocedurilor înglobate de Sculptor cu masajul transdermic Dermohealth. Sună pompos? E vorba despre o tehnologie avansată, ale cărei efecte sunt potențate de funcția de vacuum, de efectul rolelor mobile și de terapia cu LED (lumină roșie). Ce vei obține? O eradicare a celulitei chiar de gradul 4, tonificare în profunzime, producție intensificată de colagen și elastină, ceea ce îți va întineri corpul în mod fabulos. La nivel facial, această funcție a Sculptor atenuează cearcănele și pungile de sub ochi. Așa pari mai tânără cu 10 ani!

HiFu multifocal HimFu

Iată cea mai sigură și mai eficientă tehnologie care te scapă de grăsimea în exces. Fiind mai slabă, vei părea automat mai tânără! HimFU are aceleași efecte precum liposucția chirurgicală, dar nu e invaziv și nici dureros, atuuri pe care nu le poți trece cu vederea. Adipocitele sunt sparte imediat, ceea ce va conduce la o reducere instantanee a centimetrilor siluetei tale și te va transforma rapid în zeița plajei. Poți pierde până la 4 centimetri într-o singură ședință, o cifră de-a dreptul spectaculoasă!

logo

Spune „adio” îmbătrânirii, ridurilor, petelor pigmentare și grăsimii în exces cu ajutorul minunii numite Sculptor! Descoperă superfuncțiile aparatului pe bravobeauty.ro, locul unde dorințele tale chiar se transformă în realitate!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!