Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Tattoo Trend! 5 zone ale corpului unde se poartă tatuajele în vara 2018

Marţi, 24.07.2018

Recunoaştem că suntem intrigate de ele, că le considerăm peste măsură de senzuale atunci când se nasc pe pielea catifelată a unei fete şi de-a dreptul înnebunitoare atunci când le descoperim pe un bărbat. De-abia aşteptăm să le aflăm povestea, să le descâlcim semnificaţia, să le pătrundem misterul.

Tatuajele nu sunt doar o modă, sperăm noi, ci reprezintă o formă de artă, cea mai apropiată pielii şi sufletului nostru. Atunci când îţi reflectă personalitatea, convingerile, credinţele, când spun ceva despre tine, sunt cea mai hot exprimare a sinelui. Iar dacă vrei să bifezi chiar toate notele potrivite, atunci descoperă şi zonele corpului unde se poartă tatuajele în vara 2018: poate te inspiră.

Unde ne tatuăm în vara 2018: cele mai hot zone şi salonul nostru preferat

Un lucru e clar atunci când vine vorba despre tatuaj: e o formă de artă la graniţa dintre geniu şi eşec. Nici măcar nu ne referim aici la obiceiul de a-ţi tatua pe piele numele iubitului, despre care nici măcar artiştii tatuatori nu au decis dacă e cool sau nu, ci despre tendinţa de a-ţi picta simboluri cool, pe care nu le înţelegi, sau de a imita cel mai nou tatuaj al Rihannei pentru că e idolul tău.

Dacă vrei ca tatuajul tău să îţi fie alături pentru totdeauna, alege ceva ce are o semnificaţie profundă pentru tine (suntem cât se poate de acord cu numele părinţilor sau ale copiilor), care are o poveste, un simbol şi apelează neapărat la un salon profesional!

Alegerea noastră este funkytatto.ro, salonul omagiat cu o mulţime de premii în industrie, unde vei găsi adevăraţi artişti, profesionişti talentaţi capabili să redea cele mai ingenioase desene pe piele şi să îţi transforme visul în realitate.

Pentru a te asigura că tatuajul tău va fi cel mai cool şi mai impresionant din tot grupul de prieteni, alege să ţi-l imprimi într-una dintre zonele de mai jos!

Pe coapsă

Dacă tot îţi faci un tatuaj, atunci asigură-te că îl va vedea toată lumea! Şi uită de frică! Coapsa e una dintre delicate şi mai feminine părţi ale corpului tău, iar modul în care tatuajul se va zări dintr-o pereche de shorts va fi pur şi simplu incendiar. De asemenea, maeştrii tatuatori sunt de părere că un tatuaj pe coapse nu e atât de dureros, aşa că alegerea e perfectă pentru femeile aflate la primele desene pe piele.

În ceea ce priveşte modelul, artiştii îţi recomandă tuşe grafice, în alb negru, artistice, sau desene cu semnificaţii profunde. Nu alege ceva banal, ci accentuează ineditul zonei în care ai optat să te tatuezi cu un model plin de personalitate. Uite ce ne-a plăcut la Funky Tattoo.

Pe umăr

E adevărat că tatuajele pe umăr sunt mai degrabă alegerea fetelor care preferă subtilitatea atunci când îşi desenează pe piele, dar vara vor reprezenta una dintre cele mai hot opţiuni. Imaginează-ţi doar cum tatuajul tău se va întrezări dintr-o rochie cu un umăr gol sau printr-o bluză decupată! Iar vedetele sunt admiratoare ale acestui trend!

Modelele florale sunt câştigătoare când vine vorba despre tatuajele plasate pe umăr, în special datorită faptului că exprimă aceeaşi delicateţe. Ai de ales între o singură floare, superb colorată, sau desene mai complicate, care să coboare eventual seducător pe coaste.

Pe spate

Cel mai mare avantaj? Dacă alegi un tatuaj pe spate, ai loc suficient pentru a-ţi exprima toată creativitatea. Al doilea atu? Dacă ai un job care se ia prea în serios, un tatuaj pe spate poate fi uşor de acoperit de o cămaşă scorţoasă sau de un pulover moale. Nu în ultimul rând, există o vulnerabilitate asumată într-un desen pe spate, pe care nu îl poţi vedea decât în oglindă şi pe care oamenii îl vor admira întotdeauna pe când te îndepărtezi de ei: la mijloc e o simbolistică aparte şi se ştie cât de puternice sunt simbolurile atunci când vine vorba despre tatuaje.

În ceea ce priveşte modelele, sfatul nostru este să optezi fie pentru ceva mic şi delicat, precum o floare, fie pentru desene complicate, parcă trasate de pe o altă lume. Imaginea de mai jos împleteşte perfect toate aceste interpretări!

Un loc extrem de popular atunci când vine vorba despre tatuajele pe spate este imediat sub gât. Dacă alegi să imprimi aici o imagine de o delicateţe care îţi taie respiraţia, precum o mamă îmbrăţişându-ţi copilul, rezultatele vor fi wow!

Nu în ultimul rând, tatuajele care urmăresc exact coloana vertebrală vor fi întotdeauna o opţiune excelentă: mai ales atunci când trasezi în zonă profilul unei flori.

Pe gât

Te atenţionăm, această zonă poate fi mai dureroasă, dar rezultatul final va întrece orice aşteptări. Dacă îţi doreşti ca bărbaţii să nu îşi mai ia ochii de la tine, un tatuaj poziţionat delicat pe gât e o armă imbatabilă de seducţie!

Însă fii foarte atentă la ceea ce alegi! Un mic simbol, un mesaj sunt opţiunile ideale. O floare minusculă sau aripi de înger pot reprezenta, de asemenea, mici secrete cu mari efecte, dar evită desenele mult prea complicate şi elaborate: nu vrei să arăţi de parcă nu ai avea gât, scurtându-ţi optic silueta.

Între sâni

Dacă ar fi să decretăm cea mai sexi zonă de tatuat a verii 2018, aceasta ar fi cea dintre sâni! Ţine însă cont că şi aici intervin câteva puncte pe care e musai să le iei în calcul. În primul rând, e un loc dureros, aşa că angajamentul pe care ţi-l iei te va costa ceva. În al doilea rând, e un tatuaj pe care îl vei vedea mereu, aşa că asigură-te că e ceva ce îţi place foarte tare.

Nu în ultimul rând, sânii tăi trebuie să fie perfecţi: nici prea mici, nici prea mari. Iar tatuajul te va însoţi mereu, deci ia în considerare şi cum va arăta după ce vei alăpta sau după ce ţi se vor lăsa sânii. În rest, noi nu avem nimic de obiectat: arată demenţial!

Imprimă-ţi visul pe piele şi optează în vara 2018 pentru un tatuaj cu totul şi cu totul special! Pe funkytattoo.ro găseşti cele mai hip modele, iar în salon te vei întâlni cu o echipă de profesionişti alcătuită din oameni numai unul şi unul: talentaţi, prietenoşi, superdedicaţi, care de-abia aşteaptă să transforme în realitate provocarea ta!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!