Tot ce trebuie să știți despre parfumurile arăbești

Tot ce trebuie să știți despre parfumurile arăbești

Redactor Divahair.ro

V-ați îndrăgostit de mirosurile fascinante și încântătoare ale parfumurilor arăbești? Una dintre cele mai vechi variante de parfum disponibile pentru iubitori, parfumurile arăbești au făcut ca toată lumea să miroasă uimitor prin aromele lor unice.

Fiecare parfum este unic, cu un amestec de condimente, păduri și flori obținute din diferite părți ale lumii. Toate aceste ingrediente sunt amestecate în proporții adecvate pentru a oferi o aromă uimitoare. Mirosurile arăbești sunt cunoscute pentru caracteristicile și aroma lor unice, care sunt imbatabile și nu seamănă cu niciun alt parfum disponibil în întreaga lume.

De la începuturile sale, cultura arabă a jucat un rol vital în parfumerie. Multe parfumuri datează de zeci de ani și vin cu propria lor istorie. Aceste parfumuri au o notă de tradiție locală, dar și un indiciu de mirosuri exotice. Parfumurile din Orientul Mijlociu sunt distinctive, chiar și printre toate mirosurile găsite pe tot globul. Emiratele Arabe Unite este capitala Orientului Mijlociu, când vine vorba de parfumuri populare și distinctive.

imagine din desert

Cunoscute și sub numele de parfumuri orientale, parfumurile arabesti au fost în tendințe încă din vremea prinților și prințeselor, care mergeau pe piețele de mirodenii din țările din Orientul Mijlociu. Aceste parfumuri au amestecuri clasice, precum și note care sunt inspirate din ingrediente obținute în mod natural sau din piețele de condimente și soukuri vechi, pline cu ingrediente aromate și produse precum tămâie.

Oamenii obișnuiau să călătorească pentru a obține aceste parfumuri de la parfumieri potriviți sau pentru a le trimite în alte țări. În prezent, puteți obține cu ușurință aceste parfumuri de la mărci internaționale de top vândute cunoscute în întreaga lume.

Purtarea acestor parfumuri vă poate oferi o notă uimitoare care, dacă nu este aplicat corect, poate de asemenea să devină insuportabil. Iată câteva sfaturi simple care vă vor ajuta să vă bucurați de cele mai bune parfumuri arăbești în cel mai bun mod:

Mai puțin este mai mult

La fel ca orice alt parfum pe care îl aplicați în fiecare zi, este foarte important să aplicați cantitatea potrivită de parfumuri arăbești. Dacă veți aplica prea mult, parfumul va fi puțin copleșitor, ascunzându-vă personalitatea în spatele acestuia. Mai mult, poate fi un pic inconfortabil pentru simțurile dvs., precum și pentru oamenii din jurul dvs. Dacă purtați acest parfum la birou, asigurați-vă că vă limitați la un singur spray, iar pentru petreceri sunt suficiente două spray-uri.

Alegeți parfumul în funcție de sezon

Deși toate mirosurile arăbești par să fie similare, toate au o anumită variație. Această variație este în funcție de tendințele parfumurilor în schimbare și de sezonul în curs. Dacă doriți să miroșiți uimitor în fiecare sezon cu aceste parfumuri clasice, trebuie să alegeți unul care să corespundă nevoilor sezonului. Pentru sezonul estival, alegeți notele blânde cu acorduri florale, pentru sezonul umed puteți încerca ierburi aromate răcoritoare, pentru sezonul de iarnă încercați amestecurile lemnoase și condimentare. Multe branduri de top din întreaga lume oferă acum o gamă largă de parfumuri în această categorie.

Cele mai bune branduri, pentru cel mai bun parfum

Unele varietăți de parfumuri pot fi savurate cel mai bine numai dacă sunt achiziționate de la mărci bune. Parfumurile arăbești sau orientale sunt un astfel de parfum, pe care îl puteți savura în cel mai bun mod dacă este făcut sub îndrumare expertă, folosind ingrediente de înaltă calitate. Mergeți cu parfumuri arăbești sau orientale de marcă, disponibile la cele mai vândute mărci internaționale în variantele Eau de parfum și Eau de toilette, pentru un parfum de durată.

Cum să vă faceți parfumul să reziste

Producția de parfumuri este o formă de artă. Există modalități de a prelungi parfumurile și lucruri care pot fi făcute în procesul de fabricație, care vor face ca parfumurile să dureze mai mult. Purtătorii de parfumuri pot, de asemenea, îmbunătăți experiența de purtare a parfumului.

  • Înțelegeți concentrația parfumurilor pe care le veți purta. Asigurați-vă că aplicați suficient, dar nu o cantitate copleșitoare.
  • Cel mai bine este să purtați parfumul arăbesc în spatele genunchilor, urechilor sau pe încheieturi, pentru rezultate mai bune.
  • Aplicați-vă parfumul înainte să vă îmbrăcați. Acest lucru va plasa uleiurile pe corpul dvs. și nu pe îmbrăcăminte. Parfumurile pot pata hainele și nu rezistă la fel de mult timp pe ele, precum direct pe piele.
  • Nu purtați de fiecare dată același parfum, ci amestecați-le. Chimia corpului se poate adapta la miros, deoarece se estompează. Combinați diferite parfumuri de fiecare dată, pentru a evita acest lucru.
  • Păstrați parfumurile într-un loc răcoros și uscat. Depozitarea parfumurilor va avea un impact direct asupra performanței lor, atunci când sunt purtate. Asigurați-vă că vă faceți timp să citiți cum ar trebui să vă păstrați parfumurile în mod corespunzător. Ținerea parfumului într-un loc adecvat va avea un efect direct asupra duratei, când acesta va fi purtat.

Ținând cont de toate aceste puncte simple, veți obține experiența optimă dorită, în timp ce vă bucurați de acest tip de parfum vechi. Parfumurile arăbești sunt considerate a fi parfumul regalității, așa că alegeți unul potrivit pentru dvs. și simțiți bucuria acestui tip de parfum uluitor.

Articolul urmator
Masca de față cu lumină led: cum să o alegi corect
Masca de față cu lumină led: cum să o alegi corect
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate
Incepe quiz
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.