Tot ceea ce trebuie să știi despre epilarea definitivă cu laser

Tot ceea ce trebuie să știi despre epilarea definitivă cu laser

Redactor Divahair.ro

Laserul este una dintre cele mai avansate tehnologii din lume pentru epilarea definitivă, care funcționează având la bază principiul selectiv al foto-termolizei. Parametrii de tratament sunt astfel adaptați încât să elimine în mod selectiv foliculii de păr, fără să afecteze țesuturile adiacente.

Laserul funcționează utilizând lumina pentru a genera o creștere a temperaturii la nivelul părului. Lumina, absorbită de melanina din păr și numai într-o foarte mică măsură de piele, încălzește părul la o temperatură de 70/ 80° C, carbonizând și coagulând rădăcina. Intervalul de relaxare termică permite pielii reducerea constantă a temperaturii în exces, evitându-se, astfel, deteriorarea pielii. Sângele care circulă prin derm permite pielii să se răcească simultan cu distrugerea părului.

aparat de epilare

Intensitatea aplicată pe durata tratamentului variază în funcție de tipul de piele și de culoarea și grosimea firului de păr – parametri evaluați de către terapeutul specializat care realizeaza terapia.

Doar câteva ședințe de tratamente corporale cu laser vor fi necesare pentru a obține rezultatele dorite, răspândite la intervale de 6 săptămâni. O medie de 4-6 sesiuni este probabil să fie necesară, deși numărul ședințelor variază de la persoană la persoană, în funcție de zona tratată, de densitatea părului, de activitatea hormonală, etc. După ce se termină numărul necesar de ședințe, rezultatele sunt de durată și necesită doar câte o ședință pentru întreținere, o dată sau de două ori pe an.

Pentru că dispozitivele de epilare definitivă pentru acasă funcționează la o intensitate mai mică decât cele utilizate profesional, capacitatea lor de a dezactiva foliculul de păr pentru a inhiba recreșterea părului, este redusă. Rezultatul evident al acestui lucru este că epilarea profesională cu laser vă va oferi rezultate mai bune în ceea ce privește durata de timp dintre tratamentele de întreținere părului.

De ce să alegi Epilare definitivă profesională

Pro:

  • Elimini parul nedorit chiar de la prima sedinta
  • Rezultate eficiente ce dureaza in timp
  • Rapidă și eficientă
  • Sesiunile sunt realizate de un profesionist calificat
  • Este pentru toate tipurile de piele, chiar si pentru pielea alba sau bronzata
  • Obții o reducere permanentă a părului
  • Sunt necesare mai puține sesiuni

În concluzie, epilarea definitivă profesională cu laser are rezultate mai rapide, mai bune și mai durabile in timp.

Kit de epilare definitiva

Așadar, dacă ați încercat epilarea definitivă profesională și nu a dat rezultate, motivul poate fi fie că nu ați respectat numărul de ședințe recomandat de specialist sau intervalul între programări, fie nu s-a setat corect aparatul pentru tipul de piele și păr sau aveți ghinionul să vă numărați printre cei câțiva asupra cărora această procedură nu are rezultate din cauza tipologiei firului de par. Motiv pentru care, nici epilarea definitivă cu un aparat pentru acasă nu va funcționa.

LEIA – epilare laser cu tehnologia Primelase Excellence

Institutul de infrumusetare LEIA din Alba Iulia este dotat cu tehnologie de ultima generatie, iar tu iti poti realiza tratamentele corporale preferate in siguranta. Laserul Primelase Excellence are o tehnologie nouă, diferită față de alte produse din piață, bazată pe tehnologia exclusivistă UPS (puls ultra scurt), pulsuri scurte cu energie înaltă, ceea ce favorizează controlul asupra tratamentului și obținerea rezultatelor dorite într-un timp mai scurt. Primelase Excellence epilează rapid și ușor atât zonele mari, precum coapsele sau gambele, cât și zonele mici, mai greu accesibile, cum este axila, fără a leza pielea si fara durere.

Articolul urmator
Ulei de marula: beneficii și mod de utilizare
Ulei de marula: beneficii și mod de utilizare
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate
Incepe quiz
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.