Trucuri care te ajută să întinereşti în 60 de secunde

Ionelia Olteanu

Oricât de imposibil ar părea, există foarte multe activtăţi pe care le poţi face şi care chiar te ajută să te simţi mai tânără. Da, acesta este un obiectiv destul de serios, ce poate deveni cu adevărat copleşitor. Este ştiut faptul că femeilor nu le face plăcere să îşi dezvăluie vârsta şi că apelează la tot felul de trucuri pentru a se menţine tinere.

Fie că este vorba despre o alimentaţie sănătoasă, sport, sau odihnă suficientă, micile schimbări te pot face să te simţi mult mai bine şi să nu te mai gândeşti la vârstă.

fata care se uita in oglinda

Uite ce poţi să faci ca să întinereşti în 60 de secunde!

Fă exerciţii şi arde mai multe calorii

Pentru a reuşi să dai timpul înapoi cu câţiva ani, iar asta să se şi observe, este foarte important să ai grijă de forma fizică. Acest lucru se poate rezolva rapid într-un minut. Pune accent pe muşchii mari ai corpului, precum gambele şi fesele. Cele mai eficiente pentru aceste grupe de muşchi sunt genuflexiunile. Depărtează picioarele, îndoaie genunchii şi apleacă-te cu şezutul , ţinând spatele cât mai drept. În coborâre, du braţele îndoite în faţă.

Încearcă să execuţi aceste genuflexiuni timp de un minut, cu o pauză de 2 secunde între ele. Dacă le execuţi prea repede nu vor fi eficiente. Trebuie să simţi fiecare muşchi cum lucrează. După câteva zile, aceştia se vor aşeza mult mai armonios şi vei reuşi să arăţi mai tânără.

Îmbunătăţeşte-ţi postura

Încearcă să faci streching în fiecare dimineață, adică să te întinzi după ce te ridici din pat. Tot ce trebuie să faci este să te aşezi în genunchi, cu palmele pe podea şi să îţi înconvoi spatele. Sunt suficiente 10 secunde pentru a menţine această poziţie, cunoscută în rândul practicanților de yoga, apoi curbează-ţi spatele invers, către sol. După aceste întinderi vei observa că ţi se va îmbunătăţi postura, circulaţia va fi mai bună iar toate tensiunile din corp vor fi înlăturate. Execută acest exerciţiu timp de un minut.

Creează o iluzie optică

Este recomandată culoarea lavandei pentru machiajul ochiului. Pielea va părea mai albă în contrast cu această nuanţă, iar roşeaţa ochilor care apare din cauza oboselii, prafului sau alergenilor se va atenua considerabil. Dacă vrei ca efectul să fie mai amplificat, aplică un rimel în nuanţa negru întunecat. Pielea devine mai luminoasă, iar faţa pare mai întinerită.

Scapă de stres

Încearcă să meditezi în fiecare zi timp de 60 de secunde şi scapă de anxietate. Oboseala, stresul şi grijile au efect asupra fiecăreia dintre noi şi ne împiedică să avem grijă de propria imagine. Capul în pământ şi fruntea încreţită de probleme ne determină să uităm să ne mai privim în oglindă. Dacă am face asta,am observa efectele care s-au întipărit pe chip.

Savurează-ți mâncarea

Chiar dacă ritmul alert pe care îl trăieşti zi de zi nu îţi permite să iei masa aşa cum trebuie, încearcă să te bucuri de arome, gusturi şi culori pe care le regăseşti în farfurie. Vei constata că asta te va ajuta să te relaxezi şi să te simţi mai bine. Imaginează-ţi locurile din care provine fiecare ingredient în parte şi savurează fiecare înghiţitură.

Acum că ai aflat cât este de simplu să întinereşti, pune în aplicare fiecare dintre aceste trucuri şi simte-te mai bine în corpul tău, în ciuda trecerii timpului.

Surse foto: iStock

Articolul urmator 5 trucuri care te ajuta sa iti definesti sprancenele si sa le inchizi nuanta in mod natural

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.