Uită de bob! 5 tunsori pentru păr lung la modă în toamna 2017!

Uită de bob! 5 tunsori pentru păr lung la modă în toamna 2017!

Sorina Corneanu

Recunoscut pentru versatilitatea sa, bobul este întotdeauna o idee bună. Îți permite numeroase coafuri, e comod, îmbină cu succes clasicul cu modernul și îți ajută părul să se așeze în mod natural, fără prea multă bătaie de cap. Totuși, în toamna 2017, dacă îți dorești o schimbare și vrei să îți păstrezi lungimea părului, uită de bob și încearcă ceva nou.

Vezi cele mai frumoase tunsori pentru păr lung!

Iată 5 tunsori la modă pentru păr lung în toamna aceasta!

Tunsoarea în scări. Recunoscută ca fiind salvatoare pentru toate femeile care doresc să ofere volum părului, tunsoarea în scări îți permite să îți transformi total părul și lookul, însă fără a-ți pierde lungimea. Șuvițele lungi păstrează lungimea precedentă a părului, iar straturile mai scurte, de obicei realizate la suprafață, îți schimbă forma vechii tunsori și îți oferă volumul pe care ți-l dorești. Dacă vrei mai mult, încearcă bretonul drept, gros, pentru un un look cu adevărat fresh!

tunsoare in scari

Foto: Pinterest @ Fave Hairstyles

Tunsoarea asimetrică este o idee excelentă atunci când nu vrei să renunți la lungimea inițială a părului, dar în același timp îți dorești o schimbare de look. Optează pentru un breton lung, în colțuri, care să îți permită să îl porți într-o parte, schimbându-ți întreaga imagine. O astfel de alegere îți permite să îți porți părul prins, să realizezi împletituri, să te bucuri de aceeași lungime și să îți schimbi fizionomia cât ai bate din palme.

breton asimetric

Foto: Pinterest @ Brit Morin

Carré lung. O opțiune perfectă pentru oricine își dorește o schimbare, însă nu una radicală, este carré-ul lung. Carré-ul, o tunsoare simplă, discretă, modernă și în același timp elegantă, îți permite numeroase coafuri și satisface numeroase stiluri. Îl poți purta prins în coc elegant, îi poți face bucle, îl poți îndrepta cu placa sau îl poți împleti. În orice situație, poți fi sigură că vei arăta complet diferit, oricând ai nevoie. Dacă vrei o tunsoare pentru păr lung care să nu dea greș, alege carré-ul!

tunsoare carre

Foto: Pinterest @ Tendances de Mode

Păr lung filat. Să îți filezi părul poate fi o alegere salvatoare atât pentru tine, cât și pentru sănătatea și strălucirea părului tău. În timp ce îi oferi ocazia să se regenereze, renunțând doar la firele arse, prin filare, vei obține un look proaspăt și posibilitatea de a realiza coafuri moderne și elegante. Împletiturile, hairstyle-ul hippie și cel wet look sunt doar câteva dintre coafurile cele mai ușor de adaptat la părul lung filat.

par lung filat

Foto: Pinterest @ April Glover

Tunsoarea cascadă. Îți poți păstra lungimea părului alegând să recurgi la franjuri inegali. Astfel, îi oferi părului tău un plus de volum, eleganță și îngrijire. Obligatoriu, pentru a obține efectul dorit al tunsorii cascadă, franjurii trebuie realizați de la nivelul gâtului în jos. Rebeli, aceștia se vor întrepătrunde și vor lăsa impresia unui păr mai bogat, mai sănătos și mai elastic. Onduleurile realizate pe baza unei astfel de tunsori sunt întotdeauna mai bine definite, iar atunci când timpul nu e de partea ta și nu poți să te ocupi prea mult de ele, marele avantaj al tunsorii cascadă este că nu necesită foarte multă atenție. Șuvițele corect tunse se așază singure, astfel încât tu să arăți mereu fără cusur.

tunsoare cascada

Foto: Pinterest @ Kathy Reddy

Desi femeile iubesc, în general, părul lung și cu greu renunță la acesta, măcar o dată pe an tunsoarea este necesară. În felul acesta îi oferi părului tau posibilitatea de a se regenera, de a-și recăpăta strălucirea și, bineînțeles, de a suporta mai bine schimbările de culoare la care e adesea supus. În toamna aceasta se poartă naturalețea, deci nu trebuie să recurgi la schimbări radicale. Cu puține ajustări îți păstrezi părul la lungimea dorită, însă beneficiezi și de schimbarea pe care ți-o dorești.

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator
Vitamina C lipozomală: ce este și cum acționează
Vitamina C lipozomală: ce este și cum acționează
Ce culoare de păr ți se potrivește în această primăvară?
Incepe quiz
Ce culoare de păr ți se potrivește în această primăvară?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.