Exces de sebum? Pori dilataţi? Ten lipsit de luminozitate? Uită de ele!

Exces de sebum? Pori dilataţi? Ten lipsit de luminozitate? Uită de ele!

Eugenia Dinescu, redactor

Vara este aici în mod oficial, iar lista lucrurilor pe care abia le aşteptăm este clară: petreceri după apus, cărţi pe care nu le poţi lăsa din mână nici după miezul nopţii şi cocktailuri care te umplu de prospeţime. Cearcănele, textura neregulată a pielii şi lipsa de strălucire cu siguranţă nu se regăsesc printre ele. 

Înainte să porneşti în căutarea machiajului care să ascundă urmele nopţilor nedormite, concentrează-te asupra îmbunătăţirii calităţii pielii. Acum este mai simplu decât oricând, pentru că Laboratoarele Vichy completează gama Idéalia cu o cremă formulată special pentru tenul mixt spre gras: Idéalia cremă-gel cu efect de netezire şi iluminare a tenului, cu textură fondantă de sorbet.

În cazul tenului mixt spre gras, zonele inflamate ale pielii nu reprezintă singură provocare pentru care trebuie să găseşti o strategie de atac. Exces de sebum? Pori dilataţi? Ten lipsit de luminozitate? Nu şi de acum înainte! Pentru noua Idéalia cremă-gel cu efect de netezire şi iluminare a tenului, Laboratoarele Vichy au fuzionat inovaţiile tehnologice cu tot ce are natura mai bun de oferit: îmbogăţită cu microsfere Aquakeep, pentru un ten mat care este ferit de riscul deshidratării, şi Kombucha, un ingredient recunoscut  de secole pentru proprietatea de a echilibra nuanţa şi textura tenului, noua Idéalia este primul produs multi-corector de la Vichy.  

Pielea ideală nu mai este doar un rezultat al Photoshopului, căci de acum te poţi bucura în fiecare zi de o piele luminoasă, cu textură fină şi uniformă.

Graţie puterii de absorbţie a microsferelor Aquakeep, un tip inovator de polimer, Idéalia cremă-gel cu efect de netezire şi iluminare a tenului te ajută să ţii luciul pielii sub control, păstrând un nivel optim de hidratare pe parcursul întregii zile.

În acelaşi timp, extractul de Kombucha 3% reuşeşte să transforme vizibil calitatea pielii, acţionând până în straturile profunde ale pielii. Obţinut printr-un procedeu biotehnologic de fermentare a ceaiului negru, acesta estompează liniile fine, reduce aspectul porilor dilataţi şi cearcănele, conferindu-ţi o piele radiantă în fiecare zi.

Păstrează  doar amintirile petrecerii de aseară, nu şi cearcănele sau aspectul tern al pielii: încă de la prima aplicare a noii Idéalia, te vei simţi răsfăţată de textura de sorbet care îţi asigură o aplicare uşoară, fără a lăsa un film gras sau lipicios pe suprafaţa pielii. În plus, te vei bucura şi de beneficiile preţioasei ape termale Vichy, bogată în minerale care hidratează, calmează şi oferă protecţie tenului împotriva agresiunii factorilor de mediu. Testată sub control dermatologic şi cu o formulă hipoalergenică, poţi fi sigură că Idéalia cremă-gel cu efect de netezire şi iluminare a tenului va fi bine tolerată chiar şi de tenul sensibil.  


 
Vara aceasta, Vichy aduce o nouă mantra verii tale: zero luciu, doar luminozitate! Convinge-te şi tu de efectul transformator asupra pielii tale, testând gratuit noua Idéalia cremă-gel pentru tenul mixt spre gras chiar la tine acasă! 

 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (9)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.