Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Descoperă produsul care stimulează producția de colagen în organism!

Redactor Andreea Baluteanu

Dacă există un elixir al tinereții conținut de propria piele, acela este magnificul colagen. Nivelul acestuia scade însă după o anumită vârstă, care încă este disputată de dermatologi. Dar, indiferent de anii la care ai început să pierzi din rezervele prețioase ale substanței tinereții, efectele sunt aceleași: piele lipsită de volum, ternă și cu aspect lăsat și invazie cotropitoare a ridurilor.

Din fericire, tehnologiile avansate din industria de beauty țin pasul în mod exemplar cu provocările la care este supusă pielea noastră! Azi îți vorbim despre un produs unic, care nu numai că îți sporește rezervele de colagen, dar și stimulează capacitatea de producție naturală, a pielii tale. Iată despre ce e vorba!

Merz Spezial Cream Mousse este noul aliat al pielii tale

Definit drept o proteină dură, colagenul face parte din structura tuturor țesuturilor conjunctive, intrând în alcătuirea sistemului osos, muscular, digestiv, a vaselor de sânge și a articulațiilor, și fiind regăsit, bineînțeles, și la nivelul pielii. Prin urmare, colagenul e vital nu doar pentru tinerețea și strălucirea pielii, ci și pentru întreaga sănătate a organismului tău.

Din păcate, producția de colagen descrește odată cu înaintarea în vârstă. Unii specialiști sunt de părere că declinul începe după 25 de ani, în timp ce alții consideră că vârsta de 30 este startul acestui proces. Însă mai alarmant e că unii factori, precum alimentația dezechilibrată, radiațiile solare, poluarea, fumatul sau îngrijirea necorespunzătoare a pielii, accelerează acest fenomen.

Piața abundă deja în creme sau suplimente pe bază de colagen, dar acestea nu rezolvă o problemă deja pregnantă: descreșterea producției în organism. Situația este însă pe cale să se schimbe datorită noii descoperiri a oamenilor de știință, și anume crema Merz Spezial Cream Mousse. Despre ce e vorba? Despre un produs cosmetic cu totul ieșit din comun: reduce ridurile, previne îmbătrânirea prematură, oferă un efect de lifting și, așa cum ți-am spus deja, accelerează producția de colagen. Rezultatul este o piele frumoasă și luminoasă, tânără, fermă și elastică la orice vârstă!

Pe baza unei combinații unice de colagen, vitamina C și, mai important, un activator de colagen care are origine naturală, Merz Spezial Cream Mousse realizează toate misiunile de mai sus cu o eficiență imbatabilă. Dar crema beneficiază și de o capacitate inteligentă de absorbție: pe măsură de formula inovatoare pătrunde în derm, ingredientele active ajung în cele mai profunde straturi ale pielii și aici realizează transformarea cu adevărat incredibilă.

Iar vestea și mai bună e că vorbele de mai sus nu sunt doar cuvinte frumoase, ci adevărul gol-goluț, demonstrat științific! Merz Spezial Cream Mousse are o eficacitate probată prin studii, rezultatele fiind cu adevărat convingătoare. Astfel, după doar o săptămână de utilizare, 100% dintre cei 29 de participanți la studiu au notat un efect benefic imediat și o diminuare a senzației de piele uscată, în timp ce 97% au fost de acord că pielea lor era mult mai strălucitoare.

Și mai wow sunt efectele resimțite după 2 săptămâni de folosire a Merz Spezial Cream Mousse. În urma acestui interval, s-a observat o îmbunătățire a elasticității a pielii, o reducere a ridurilor și o piele mai catifelată. Menționăm și că studiul a fost efectuat de dermatologi independenți și s-a desfășurat pe parcursul a două săptămâni.

Ce mai e de adăugat? Doar cum să folosești acest miracol de cremă! În primul rând, e recomandat să agiți bine recipientul înainte de aplicare. Menținând tubul în poziție verticală, apasă apoi ușor capătul de pulverizare și distribuie crema mousse cu mișcări blânde și lejere. Întinde și bucură-te de textura sa catifelată, care se topește la contactul cu pielea. Crema tip mousse va fi absorbită imediat în piele.

Da, tenul perfect poate fi la un clic distanță. Spune „adio” descreșterii producției de colagen, care nu mai e deloc un fapt al existenței, grație cremei Merz Spezial Cream Mousse! Produsul este disponibil online și abia așteaptă să îți facă viața mai frumoasă!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!