Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Frumusețea are secrete, știința are răspunsuri: vezi care este crema ce ne-a cucerit!

Redactor Andreea Baluteanu

Dacă bunicile sau străbunicile noastre nu aveau la îndemână decât câteva ingrediente din natură pentru a avea grijă ca la carte de pielea lor, situația noastră este cu totul diferită. De ceva vreme, industria frumuseții a înflorit, pur și simplu, iar piața abundă în produse care mai de care mai ofertante și în extracte care de mai de care mai revoluționare.

Între acestea, colagenul este una dintre puținele substanțe a cărei eficiență nimeni nu o poate tăgădui. Prezent în mod natural în piele, în articulații, în oase, în mușchi, în unghii sau în păr, colagenul e pe bună dreptate numit proteina tinereții.

Vestea proastă este că producția de colagen a corpului începe să descrească după vârsta de 25 de ani, iar după 30 deja scade în mod dramatic. Ceea ce rezultă de aici este un scenariu cu totul nefericit: îmbătrânim văzând cu ochii, ne lăsăm cuprinse de riduri și de linii de expresie pe care nu le mai dorim câtuși de puțin pe pielea noastră.

Soluția? Evident, cremele ce integrează colagen. Din multitudinea de oferte de pe piață, am avut norocul de a testa în redacția DivaHair Merz Spezial Collagen Cream Mousse. Cu o formulă unică, crema te va face să te întrebi care este secretul celei care o folosește și poate schimba vieți: iar dacă nu ne crezi, îți vom povesti experiența noastră!

Merz Spezial Collagen Cream Mousse îți aduce în dar magia colagenului!

Am pus demult ochii pe colagen și am testat cu încredere numeroase creme, dar niciuna nu ne-a impresionat atât de tare precum Merz Spezial Collagen Cream Mousse. Produsul conține o combinație unică de colagen, vitamina C și un activator de colagen de origine naturală. Este, practic, o odă adusă colagenului cu toate beneficiile sale.

Ce mai spune producătorul? Că Merz Spezial Collagen Cream Mousse reduce ridurile, previne îmbătrânirea prematură a pielii și stimulează producția de colagen. Rezultatele au fost testate și printr-o cercetare de piață cu 29 de participante, care au aplicat crema de două ori pe zi.

Ce au constat ele? După o singură utilizare, iată care au fost reacțiile:

  • 100 % efect benefic imediat
  • 100 % scăderea senzației de piele uscată
  • 97 % îmbunătățirea aspectului sănătos al pielii

După două săptămâni de utilizare, participantele la studiu au remarcat:

  • 90 % îmbunătățirea elasticității pielii
  • 90 % piele mai fină
  • 79 % reducerea ridurilor

Desigur că aceste afirmații ne-au stârnit interesul, dar ce am observat atunci când am testat Merz Spezial Collagen Cream Mousse. Îți povestim mai jos!

În primul rând, încă de când produsele au ajuns în redacție, ne-a atras atenția ambalajul cu totul special al produsului: asemănător unui tub de spray, cu siguranță recipientul Merz Spezial Collagen Cream Mousse o deosebea de la bun început de o cremă obișnuită. Și de atunci am început să presimțim că produsul va fi cu totul și cu totul special.

Dar formula de spumă este cea care ți se întipărește în minte. Cu toate că citisem instrucțiunile și știam prea bine că Merz Spezial Collagen Cream Mousse are o textură tip mousse, atunci când am pulverizat produsul în palmă, formula ne-a lăsat cu gura căscată.

Pentru a pulveriza spuma, agită bine tubul înainte și ține recipientul în poziție verticală, ușor înclinat. Apasă ușor pe pompiță: este suficientă o singură doză, în majoritatea cazurilor, pentru a acoperi întreaga față.

Spuma se topește la contactul cu pielea și este mult mai ușor absorbită decât formula tradițională de cremă. A fost a doua mare surpriză pe care ne-a rezervat-o Merz Spezial Collagen Cream Mousse: textura a pătruns imediat în piele, hidratând și atenuând instantaneu senzația de uscare.

Cum nu ne-am putut abține să testăm imediat produsul, am avut marea satisfacție de a observa că a răspuns în mod excepțional cerințelor a diverse tipuri de ten. Pentru pielea matură, Merz Spezial Collagen Cream Mousse asigură un efect de netezire și o senzație de confort pe care înveți să o apreciezi mai ales după o anumită vârstă. Fetele cu tenul gras au remarcat mai ales absorbția impresionantă a cremei, care intră în piele cât ai zice „colagen” și nici nu lasă o finisare grea.

Dacă ai tenul uscat, vei aprecia cu siguranță uriașa capacitate de hidratare; cu toate că, la prima vedere, textura de spumă pare a fi incapabilă să rezolve problemele tenului care suferă de deficit de hidratare, în realitate are puteri neștiute. Nu numai că elimină instant senzația de piele uscată, dar efectul se resimte și a doua zi de dimineață.

De asemenea, am remarcat faptul că Merz Spezial Collagen Cream Mousse a funcționat la fel de bine și pe post de cremă de noapte, dar și de cremă de zi. Formula poate fi asociată cu un produs cu SPF atunci când ieși afară, iar seara o poți combina cu serul sau cu esența pe care le folosești, cu toate că nu e necesar: crema își va face treaba la fel de bine și pe cont propriu.

Noi ne-am îndrăgostit de asemenea și de mirosul subtil parfumat, care face ca experiența aplicării să fie încă și mai plăcută. Alături de textura fină și spumoasă, aroma delicată transformă Merz Spezial Collagen Cream Mousse în genul de produs de care nu mai vrei să te desparți.

Iar, în timp, Merz Spezial Collagen Cream Mousse își ține promisiunile. Tenul e din ce în ce mai neted și mai strălucitor, demonstrându-ne cât de tare se bucură că am înțeles ce nevoie are de rezerve suplimentare de colagen. Pe de altă parte, pielea are un aspect mai sănătos, iar iritațiile și sensibilitatea, „cadouri” ale epocii moderne și poluate, sunt mult mai ușor de ținut sub control.

În concluzie, noi credem că am descoperit formula câștigătoare. Dacă te tentează să introduci colagenul în rutina ta de frumusețe, e musai să dai o șansă Merz Spezial Collagen Cream Mousse. Produsul poate fi achiziționat online și este gata să schimbe vieți!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.3 (9)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta