Tot ce trebuie să știi despre acidul hialuronic

Tot ce trebuie să știi despre acidul hialuronic

Redactor Andreea Baluteanu

Numit de numeroși specialiști „fântâna tinereții”, acidul hialuronic este tot mai prezent în compoziția produselor de înfrumusețare, fiind disponibil și sub formă de injecții. Această substanță netezește ridurile, sporește producția de colagen și de elastină, dar este folosită și pentru amplificarea volumului trăsăturilor sau în tratamentul unor afecțiuni medicale.

Azi îți spunem tot ce trebuie să știi despre acidul hialuronic! Vezi cum anume te ajută acest ingredient care a devenit cel mai bun prieten al femeilor de pretutindeni, dar și cum poți profita la maximum de efectele sale!

Acidul hialuronic: ce îl face atât de prețios?

Dacă te sperie denumirea sa, află că acidul hialuronic este produs în mod natural de corp pentru a menține hidratarea în celule și în țesuturi. Mai mult, acidul hialuronic contribuie și la retenția apei, acționând precum un magnet care lasă pielea hidratată, moale și luminoasă. De altfel, conform oamenilor de știință, capacitatea acidului hialuronic de a reține apa este fabuloasă: numai un gram din acest ingredient poate să atragă până la 6 litri de apă. Dar acidul hialuronic nu doar aduce apa în celule, ci și echilibrează nivelul acesteia, hidratând exact atât cât trebuie, un alt atu cu totul extraordinar.

De asemenea, acidul hialuronic este prezent în articulații și în zona ochilor, fiind astfel folosit inclusiv pentru tratarea unor afecțiuni medicale precum osteoartrita, fibromialgia, sindromul de ochi uscat sau unele boli ale inimii, așa cum este prolapsul de valvă mitrală.

Deși excelent și din punctul de vedere al utilizării medicale, acidul hialuronic este recunoscut mai ales pentru darurile sale uimitoare în cadrul îngrijirii pielii. Prima și cea mai importantă funcție a sa este aceea de hidratare, dar de aici derivă tot felul de alte efecte pozitive: atenuarea și netezirea ridurilor, sporirea producției de colagen și de elastină, îmbunătățirea luminozității și a moliciunii pielii. De asemenea, unii cercetători sunt de părere că acidul hialuronic poate deține și proprietăți antioxidante, ceea ce înseamnă că acționează precum un scut în fața atacului radicalilor liberi.

Un alt atu formidabil pe care îl deține acidul hialuronic? Fiind secretat în mod natural de corp, acesta face minuni pentru orice tip de ten. De asemenea, poate fi folosit în tandem cu orice alt produs cosmetic, chiar pe bază de retinol sau de acizi. Singurul care îi poate afecta întru câtva eficiența este acidul glicolic, dar și aici există riscuri extrem de mici. 

Acum înțelegi de ce suntem atât de devastate că depozitele necesare de acid hialuronic scad pe măsura înaintării în vârstă. Procesele naturale de îmbătrânire afectează capacitatea corpului de a produce acid hialuronic, dar și expunerea la factorii agresivi de mediu cum sunt poluarea și radiațiile UV pot avea efecte mai mult decât nocive.

În aceste condiții, este esențial să suplimentezi rezervele magicului acid hialuronic. O soluție sunt cremele și loțiunile pe bază de acid hialuronic, din ce în ce mai răspândite azi. O alta este reprezentată de injecții. Dar poate cel mai eficient răspuns la întrebarea „cum cresc rezervele de acid hialuronic” sunt suplimentele. Vezi despre ce e vorba în rândurile de mai jos!

Mai tânără și mai frumoasă cu Regulatpro® Hyaluron!

Inovație în sprijinul efectului anti-aging: astfel am putea caracteriza în câteva cuvinte suplimentul Regulatpro® Hyaluron. De ce suntem fani? Deoarece, spre deosebire de metodele care infuzează pielea cu acid hialuronic de la exterior, Regulatpro® Hyaluron crește rezervele din interior. În plus, suplimentul are și efect de detoxificare, un atu imposibil de trecut cu vederea.

Care este inovația? Regulatpro® Hyaluron are la bază un proces de producție brevetat care poartă numele de Fermentație în Cascadă. Datorită acestei tehnologii unice, acidul hialuronic poate fi integrat la nivel dermal cu până la 300% mai mult. Meritul este al efectului de tip Carrier, datorită căruia ingredientele active prețioase (acidul hialuronic, biotina, zincul, siliciul și cuprul) sunt transportate direct la nivelul pielii, unghiilor, părului sau țesutului conjunctiv. Tu te vei bucura astfel de sănătate, frumusețe și tinerețe, toate într-o băutură magică.

Un alt atu al Regulatpro® Hyaluron este reprezentat de faptul că, prin fermentația în cascadă, ingredientele sunt împărțite în secțiuni foarte mici, extrem de concentrate, care sunt absorbite instantaneu la nivelul membranei mucoasei gurii, având o biodisponibilitate de 100%.

Firește că și acidul hialuronic din Regulatpro® Hyaluron se poate lăuda cu o calitate excepțională. Produsul anti-aging este cea mai apreciată „băutură a frumuseții” și reduce în mod vizibil ridurile de pe față, decolteu, mâini sau corp, îmbunătățind și aspectul pielii, care este mai strălucitoare, mai moale și mai elastică, hidratată, netedă și proaspătă.

Ce mai e de remarcat? Regulatpro® Hyaluron are efect și în ameliorarea stării țesuturilor, crescând rezistența părului și a unghiilor. Iar eficacitatea este dovedită după numai 20 de zile de la prima utilizare. Cum să nu fii cucerită?

Și dacă nu ești convinsă, află că efectele Regulatpro® Hyaluron Anti Ageing Beauty Drink au fost demonstrate în urma unui studiu realizat la Institutul Dermatest independent din Münster. Observațiile au darul de a-i impresiona chiar și pe sceptici: ridurile au fost reduse cu 26,4%, pielea a fost mai hidratată cu 24,4%, mai netedă cu 16,9% și cu 13,3% mai elastică după doar 40 de zile de administrare. Potențial wow au avut și rezultatele care nu priveau în mod direct pielea: părul era cu 50% mai rezistent, iar unghiile, cu 45% mai puternice.

Ești preocupată de protecția mediului? Așa și trebuie! Te vei bucura să afli că Regulatpro® Hyaluron este un supliment vegan și hipoalergenic, fără a conține aditivi. Mai mult, toate ingrediente sale sunt selectate din agricultura ecologică. Ce mai poți să îi ceri?

Suplimentul se administrează astfel: 20 ml de Regulatpro® Hyaluron dimineața și seara, respectiv câte o jumătate de măsură. Ține lichidul în gură mai mult timp înainte de a-l înghiți pentru a-i încuraja absorbția sau dizolvă într-un pahar cu apă.

Acidul hialuronic poate fi într-adevăr cheia tinereții fără bătrânețe! Bucură-te de toate darurile acestui ingredient special și asigură-ți rezerve generoase grație suplimentului Regulatpro® Hyaluron! Consultă și pagina de Facebook a brandului pentru mai multe informații! 

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (8)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.