Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Balanta 2008

Balanta

Simtul tau artistic nu sta deloc in umbra in acest an. Poate lua forme diverse, de la cateva schimbari in casa pana la schimbarea casei! Poate vrei ceva mai vesel, mai comod, dar si mai capabil sa te inspire. O casa de vacanta pe malul marii ar putea intra rapid in planurile tale pentru acest an.

Daca punem la socoteala si nevoia ta de a arata bine, e imposibil sa ramai cu acest look. Noile tendinte par sa inceapa valul de la tine, mai ales in primavara. Efortul nu ramane nerasplatit, iar cativa printisori tot iti vor da tarcoale. De la Neptun vei avea norocul de a-l alege pe cel mai bun, poate chiar sufletul tau pereche, iar casatoria sa devina o simpla chestiune de timp.

Trebuie sa iti spun si despre ideile grozave care iti vin! Imaginatia e pe cai mari, la fel si cota ta de popularitate. Iar conturile se ingrasa si se ingrasa…Mai ales daca alegi ceva non-conformist, cum ar fi artele, dar si domenii ale viitorului.

Un singur semn de mirare iti aduc: sanatatea! In noiembrie, cand Saturn si Uranus se cearta putin, slujba poate deveni extrem de solicitanta. Daca ai avut si la inceputul anului ceva probleme, ba chiar interventii medicale mai serioase, mai lasa deoparte stressul pentru ca se aduna si te trezesti ca faci revelionul 2009 nu la Paris, ci la spital. In plus, ai putea sa te relaxezi mai usor cu ceva la care te pricepi: shopping si calatorii!

Bani

Sanatate

Dragoste

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.