Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Balanta 2010

Balanta

Restructurarea personalitatii

Anul care vine este unul in care va trebui sa te decizi ce vrei de la viata. Daca pana acum credeai ca stii cum merg lucrurile si iti permiteai sa mai taraganezi putin cursul lor, de acum si pana peste 3 ani parerea ti se va schimba. Personalitatea ta va deveni destul de diferita, iar cei din jur vor fi uimiti sa descopere in tine si altceva decat o femeie extrem de frumoasa si de spirituala. Un om pe care sa te poti baza si cu intelepciunea pe care doar varsta si experientele de toate felurile ne-o dau !

In dragoste nu ai lucruri prea interesante de experimentat pana in primavara. Probabil ca nevoia ta de a te centra pe tine si de a te ocupa de lucrurile care iti plac sau care ti se par tie importante ii va indeparta pe curajosii aspiranti la inima ta. Cu Soarele in Berbec, in perioada martie-aprilie ai parte de liniste si intelegere de la partener. Insa nu e tot ce vrei de la viata. Spatiul in relatie devine esential pentru tine !

Cariera cunoaste o ascensiune semnificativa, inca de la inceputul anului. Cu Jupiter in casa a 6 a treburile merg ca pe roate. Totusi, nu te lasi cu totul pe mana destinului avand in vedere ca ai o nevoie permanenta de a fi prevazatoare si de a intelege cat mai multe din lucrurile pe care le faci. Banii vin prin toamna, Venus sta destul de mult in casa a 2 a, asa ca se anunta destul de frumoase urmatoarele sarbatori de sfarsit de an...

Sanatatea este favorizata de prezenta lui Jupiter in Pesti, insa in toamna, Venus din Scorpion iti poate rezerva mici neplaceri in zona aparatului genital. Nu pare nimic serios, dar controlul de rutina, macar anual, te poate scapa de griji la timp ! Ar trebui sa mai fii atenta si la regimul alimentar si sa eviti bauturile alcoolice.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.