Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Balanta 2011

Balanta

Dezvoltare personala

Se anunta un an de glorie pentru tine. Jupiter trece in Berbec si te pandeste o perioada incarcata de proiecte interesante, care te mobilizeaza. Casa a 7-a devine centrul tau energetic si tot ce tine de cuplu este favorizat. Tot ce trebuie sa te puna in garda este capacitatea ta de a fi entuziasta: Neptun iti poate da vise mai mari decat poti duce, iar acest lucru poate degenera in deziluzii dureroase. Esti o fiinta practica, nu uita!

In cariera iti merge de minune. Se poate sa faci schimbari mari in acest domeniu, de la a face salturi uriase pana la a-ti schimba profesia cu totul. Esti foarte interesata sa faci totul ca la carte, sa fii cea mai buna. Poti fi promovata, iar daca deja esti intr-un post de conducere, ai grija in perioada august-septembrie, poti fi sabotata din umbra.

Dragostea este un domeniu privilegiat, iubirea fiind o mare tema a anului tau. Daca nu ai un partener stabil, este foarte posibil ca anul acesta sa iti gasesti acea jumatate mult-visata. Evita sa te aperi prin superficialitate in fata sentimentelor pentru ca poti rata trenul vietii tale. Fuga de iubire poate fi o lectie pe care sa ti-o predea Jupiter in casa a 7-a, iar la sfarsitul primaverii ai putea spune acel mare "da". Grozav, nu?

Cu sanatatea stai bine, singurele probleme pot aparea in sectorul oaselor, asa ca ai grija la fracturi si la problemele dentare. Luna Neagra se muta in casa a 7-a, asa ca ar trebui sa te avertizeze si cu privire la riscurile de accidente. Nu te cocota pe munti si ai grija cum conduci, chiar nu e de joaca!

Bani

Foarte bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.