Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Balanta 2012

Balanta

Balanta - Un an usor

Anul acesta va fi unul mai usor pentru tine si vei fi mai multumita si mai fericita. De asemenea, vei avea parte de mai multa libertate decat pana acum. Concentreaza-te asupra sinelui si actioneaza pentru o reintinerire spirituala. Pacea si armonia vor predomina in cea mai mare parte a anului. Sunt prevazute complicatii financiare si juridice in acest an, prin urmare ai grija la consecinte.

Pentru anul 2012 este prevazuta o stabilitate pe plan financiar. Cu toate acestea, asigura-te ca nu faci cheltuieli inutile. Desigur, unele cheltuieli legate de problemele de sanatate ale unor membri din familie ar putea impiedica dezvoltarea ta pe plan financiar, dar acest lucru nu poate fi evitat. De asemenea, vor fi necesare cheltuieli pentru modernizarea locuintei sau pentru reinnoirea garderobei. Adopta o viziune pe termen lung pentru bugetul tau. Investeste cu atentie, evitand toate tipurile de oferte speculative. Sfarsitul anului te va gasi intr-o situatie financiara mai confortabila decat cu un an inainte.

In viata sentimentala vorbim despre calm si stabilitate in acest an. Indiferent de ce s-a intamplat, anul trecut poate fi luat ca un semnal de avertizare in viata amoroasa. Fa-ti timp pentru a intelege gesturile partenerului, pentru a vedea ce ii place si ce ii displace. In acest fel, iti poti controla emotiile si dorintele. Daca iti vei pierde partenerul, nu fi frustrata. Este doar o faza trecatoare in viata sentimentala. Evita nerabdarea de tot felul in acest an. Daca esti implicata intr-o relatie, se observa o maturizare in ceea ce te priveste.

In prima jumatate a anului nu vei avea probleme de sanatate, ci din contra vei fi destul de vesela. Esti plina de energie si gandesti pozitiv. Rasfata-te cu unele activitati placute, dar nu exagera! Unele dureri, disconfort sau afectiuni minore sunt prevazute pentru ultima parte a anului 2012. In pofida tuturor obstacolelor, pastreaza-ti starea de spirit pozitiva!

Bani

Foarte bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.