Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Balanta 2018

Balanta

Protectie

In anul 2018 vei deveni mult mai protectoare cu familia si tot ceea ce tine de caminul tau. Vei incerca sa ii aperi pe cei dragi de toate lucrurile care i-ar putea rani, dar mai ales de cei cu intentii rele. Poate din acest motiv, vei deveni si mult mai secretoasa, mai retrasa si poate putin mai rece. Nu vei mai da orice din casa, ba chiar ii vei evita pe cat posibil pe cei bagaciosi care pun prea multe intrebari, mai ales atunci cand nu este cazul.

La locul de munca, lucrurile continua sa fie destul de banale pentru ceea ce ti-ai dori tu, asa ca te gandesti tot mai serios sa faci o schimbare, sa iti gasesti un serviciu mult mai pe placul tau. Provocarile nu vor fi de ignorat si te vor intoarce din drum de multe ori, insa daca iti doresti cu ardoare ceva, va trebui sa lupti pe masura pentru a-ti atinge scopul. Totusi, gandeste-te si la faptul ca ai tentinda de a considera ca intotdeauna iarba vecinului este mai verde decat a ta, iar acest lucru nu iti va permite niciodata sa fii pe deplin multumita de ceea ce ai. Concentreaza-te asupra idelurilor tale, fa ceea ce consideri ca este corect si ignora comentariile celorlalti.

Daca iti iei un aganjament fata de cineva este perfect normal sa depui toate eforturile necesare pentru a realiza ceea ce ai promis, insa daca este vorba despre munca de echipa, nu te grabi sa dai tu totul fara a astepta nimic in schimb.

Bani

Asa si asa

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.