Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Balanta 2019

Balanta

Echilibrare

In 2019 vrei sa te identifici drept o persoana placuta, sociabila si rezonabila. Nu te aprinzi la nervi si nici nu incurajezi discutiile in contradictoriu, pentru ca vrei sa iti reamintesti ce inseamna linistea pentru tine. Poate ca nu ai mai avut parte de mult timp de o perioada de calmitate in viata ta, ori ti-ai dat seama ca stresul si agitatia iti pun in pericol starea emotionala de bine si chiar sanatatea. Cert este ca in acest an nu mai lasi lucrurile nerezolvate si esti pregatita sa faci unele schimbari.

Pentru Balante, urmeaza un an in care energia lui Marte si cea a Soarelui reprezinta punctul central de interes. Chiar daca in mod normal cele doua astre nu au o relatie prietenoasa cu semnul tau, de aceasta data exista unele particularitati pe plan astrologic, prin care reusesti sa transformi energia negativa in forta vitala de care ai nevoie. Multumita lui Marte, iti aduni toate fortele, insa nu pentru un razboi cu cei din jur, ci pentru a te feri de agresivitatea si cruzimea anumitor persoane. De asemenea, prin pozitia Soarelui, esti incurajata sa formezi legaturi noi si sa le lasi pe cele defectuoase in spate.

Influenta lui Eris va fi de la bun inceput una pozitiva pentru tine si vorbim de aceasta data despre o planeta justitiara, care va incuraja numai un comportament constructiv din partea ta. Iti este permis sa iti aloci un timp de gandire, pentru a-ti determina directia in care vrei sa mergi, precum si ritmul de evolutie dorit. Nimeni nu te preseaza sa faci ceva ce nu iti sta in puteri, sau pentru care nu te simti pregatita.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.