Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Berbec 2010

Berbec

Provocari

Este un an in care vei fi provocata din plin. Evident, nu te va deranja acest lucru, insa nici de plictiseala nu prea vei avea timp… Cu siguranta nu esti persoana potrivita atunci cand vine vorba de relaxare, insa in acest an vei invata si lectia linistii si rabdarii cu ajutorul lui Saturn din casa a 7 a. Marte te dinamizeaza o buna parte din an, vei avea chef de aventuri de toate felurile, asa ca asigura-ti sanatatea si dispozitia pentru confruntari cu adevarat incitante !

In dragoste iti merge bine, in special pana pe la mijlocul anului. Daca nu ai un partener stabil si adori sa cochetezi cu tot ce-ti iese in cale, e perioada ta de satisfactie ! Daca esti prinsa intr-o relatie oficial serioasa, e posibil sa ai surprize… Partenerul tau iti va incerca radarea la maxim si ai de ales intre a creste impreuna in mod responsabil sau a incepe ceva nou, care te incita mai mult decat lunga corvoada a devenirii in doi.

Cariera este o mare provocare a anului. Cu Pluto pe casa a 10 a vei avea de indurat multe pana la a-ti atinge scopurile. Cu atat mai mult daca lucrezi in parteneriat : pretentiile partenerului de afaceri devin brusc naucitoare pentru perceptia ta si scandalurile sunt pe punctul de a aparea ca din senin. Scurta vizita a lui Uranus prin zodia ta va reusi sa iti dea ceea ce asteptai de mult : o idee geniala, care sa te scoata din bucluc. Rezultatele vor deveni cu adevarat vizibile din 2011 !

Sanatatea nu pune probleme pentru ca ai marele protector jupiterian chiar pe casa a 12 a. Ba vei fi chiar surprinsa cand vei afla ca o boala mai veche te-a parasit ca din senin. Daca prognosticurile medicilor nu erau prea fericite, afla ca si ei pot ramane cu gura cascata cand vor afla ca s-au inselat. Operatiile de orice fel sunt favorizate pana in septembrie. Esti gata pentru noul start ?

Bani

Foarte bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.