Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Berbec 2012

Berbec

Berbec  - Reiei proiecte mai vechi

Pace si liniste se preconizeaza pentru tine in acest an. O mare parte din eforturile si proiectele tale care au fost lasate in urma, vor reveni in prim plan anul acesta. Acorda-ti timp suficient pentru a curata ideile, lucrurile si persoanele nedorite din viata ta, in acest an. Ritmul din viata ta s-ar putea sa incetineasca putin, dar nu-ti pierde speranta. Constanta si intelepciunea castiga intotdeauna cursa. Acest an iti ofera mai multa libertate, in special in cariera si in relatii. Nivelul de energie va avea fluctuatii pe tot parcursul anului 2012. Emotiile si sensibilitatea sunt prezente in cea mai mare parte a anului.

In ceea ce priveste cariera, nu se prevad evenimente deosebite in acest an. Vei invata sa evoluezi din propriile greseli. Planetele prezic noroc si avere in domeniul financiar, dar nu te astepta la un castig neprevazut. Acesta este momentul pentru a face o schimbare in domeniul afacerilor sau in domeniul serviciilor. Fii pregatita pentru a-ti demonstra talentele in cazul in care se ivesc situatii care sa iti aduca resurse financiare mai bune.

Viata amoroasa va trece printr-o faza mai calma si mai pasnica dupa perioadele turbulente de anul trecut. Uita trecutul si traieste in prezent! Prezentul are multe de oferit in planul relatiilor si al iubirii. Pasiune intensa este prezisa pentru ultima jumatate a anului in ceea ce priveste relatia in care esti implicata. Schimbul de opinii si interese cu partenerul trebuie facut cu claritate, daca esti deja intr-o relatie. Da frau liber dorintelor tale si nu ceda intotdeauna capriciilor si fanteziilor partenerului tau. Nu actiona in graba pentru ca in acest an se solicita mai multa introspectie in ceea ce priveste relatia in care esti implicata.

Starea de sanatatea este fluctuanta in acest an. In primul trimestru al anului lucrurile vor fi roz in ceea ce priveste sanatatea ta. Dar ultimul trimestru al acestui an iti aduce probleme medicale si cheltuieli nedorite. Nu te forta prea mult in activitatea profesionala si cea personala si ia-ti o pauza care sa-ti serveasca la imbunatatirea starii de sanatate.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.