Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Berbec 2018

Berbec

Reinventare

Anul 2018 iti va permite sa iti refaci viata profesionala, daca nemultumirile in acest sens se vor acumula, ori sa dai stabilitate si continuitate planurilor pe care le-ai inceput deja. Cert este ca iti poti consolida ideile, in asa fel incat sa pornesti cu o perspectiva mult mai buna asupra scopului pe care vrei sa il atingi.

Iti propui sa te reinventezi pana in momentul in care vei deveni persoana care iti inchipui ca te-ar pune in valoare si te-ar defini cel mai bine. Urmaresti adevarul si te feresti de ocolisuri, pentru ca alta cale de a evolua nu concepi, decat prin fortele proprii. Unii ar putea descoperi ca esti cu totul altfel decat isi inchipuiau. In spatele seriozitatii si mastii pe care o afisezi, se poate ascunde o profunzime a spiritului pe care putini o intuiau. Iti poti schimba reputatia in mod radical in acest an, insa trebuie sa ai grija, deoarece lucrurile pot merge din rau in mai bine, dar si in sens invers.

Saturn te obliga sa creezi bariere intre viata ta personala si cea publica, intrucat vei constata ca sunt putini aceia care chiar isi dedica timpul pentru a te asculta. Discretia este de preferat, de vreme ce vor exista momente in viata ta in care multi vor incerca sa isi creeze un avantaj de pe urma greutatilor cu care te vei confrunta.

Jupiter iti va aduce noroc in acest an, oferindu-ti prilejul de a beneficia de diverse bonusuri, mosteniri sau cadouri neasteptate. Iti poate fi facilitat accesul la resurse pe care nici nu le-ai luat vreodata in calcul.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.