Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Berbec 2019

Berbec

Precautie

Pentru un Berbec activ si ambitios, care intotdeauna stie ce isi doreste de la viata, anul 2019 se va transforma intr-o perioada extrem de promitatoare, plina de diverse oportunitati, asa ca merita sa pornesti increzatoare la drum.

De noroc vei avea parte atat pe plan profesional, cat si personal, insa mai greu iti va fi sa profiti de avantajele primite fara a intra in incurcaturi care sa te impiedice sa realizezi tot ce ti-ai propus. Daca ceva rau se intampla, ar trebui sa dai vina pe Marte, cel responsabil de zodia Berbecului, pentru ca acesta va fi activat de Soare, exercitand o energie neobosita asupra ta.

Partea buna in acest an este ca vei reusi sa te recuperezi rapid dupa orice pierdere emotionala sau financiara. Vei fi acaparata de o dorinta de evolutie, de invatare, asa ca nu vei ramane pe loc prea mult timp. Iti antrenezi mintea si trupul pentru a obtine ceea ce iti doresti, insa nu uiti si de micile tale placeri. Pastrezi la loc de cinste dorintele tale cele mai puternice si nu pornesti niciodata la drum fara o strategie bine pusa la punct.

Fiind vorba de zodia Berbecului, ne referim automat la un semn de apa, ce va trebui sa invete sa isi mentina energia aprinsa intr-un an de apa. Vei fi nevoita sa te pregatesti intens pentru a-ti atinge scopurile, iar pe plan sentimental vei fi testata pe parcursul experimentelor tale. Nu iti va ramane prea mult timp de relaxare, iar Mercur iti poate pune ocazional bete in roate, asa ca trebuie sa ai grija de documentele importante si bunurile personale pentru ca se poate intampla ceva rau in orice moment.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.