Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Berbec 2020

Berbec

Conducere

Anul 2020 vine cu o mare responsabilitate pentru tine, dar acest lucru ar trebui sa iti dea de inteles si ca vei fi pusa deseori in pozitia de a conduce, de a dirija oamenii din viata ta si de a lua decizii importante. Nu trebuie sa trecem cu vederea alinierea planetara de la jumatatea lunii septembrie, dintre Saturn si Uranus, intrucat aceasta iti va schimba complet ideile, perceptiile si dorintele pentru viitor. Fie ca te afli sau nu pe un post de conducere la locul de munca, toti cei cu care vei lucra in acest an te vor percepe ca pe un conducator. Esti o persoana puternica si reusesti sa te impui fara a fi nevoie sa apelezi la mijloace nu tocmai corecte. 

Pe plan profesional, lucrurile vor incepe sa se miste pe la inceputul lunii martie, atunci cand o decizie de-a ta ar putea fi esentiala. Trebuie sa iti tii ochii larg deschisi si sa fii precauta, chiar daca nu se anunta probleme. Totodata, fii suficient de rationala cat sa iti dai seama ca unele pericole nu le vei putea evita, oricat de bine pregatita ai fi.

Oamenii sunt atrasi de increderea pe care o emani, iar acest lucru iti va aduce avantaje si pe plan sentimental. Totusi, important este si cat esti de pregatita sa faci loc in viata ta unei persoane cu care sa iti imparti sentimentele si emotiile. Daca vei avea retineri, cel mai bine ar fi sa nu incepi o relatie doar pentru a constientiza pe parcurs ca nu este ceea ce iti doresti.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.