Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Capricorn 2008

Capricorn

A venit si vremea ta! Jupiter s-a instalat in zodia ta pentru 2 ani lungi si frumosi. Vei cunoaste oameni interesanti, vei descoperi noi pasiuni si noi dimensiuni ale personalitatii tale. Ai grija putin la silueta ca well-being-ul poate da cateva kilograme in plus asociat cu Jupiter! Devii mai increzatoare si mai plina de viata. Parca nu crezi ce ti se intampla!

Cu siguranta simti nevoia de schimbare pe toate planurile, asa ca in afara de look-ul devenit ceva mai trendy, vei vrea si alte pasiuni, mai ales cele legate de domenii publice, desi tu erai o solitara convinsa sau cel mult o formalista amabila. Ce ai zice de schimbarea job-ului sau chiar deschiderea unei firme proprii? PR-ul devine brusc o optiune!
Mai am o veste buna: vei fi mai visatoare si mai inspirata. De la Neptun ti se trage usoara tendinta de idealizare si vei avea tendinta sa faci planuri sau sa scrii. Poezie, dezbateri filosofice si orice iti vine. Da-ti voie sa si expui produsul muncii tale, mai ales daca te pasioneaza arta.

In viata amoroasa norocul iti surade de la inceputul anului si prin vara din nou. Vei avea sansa sa traiesti clipe de vis alaturi de un iubit extraordinar, singurul care lipsea ca sa intregeasca un tablou de vis. Profita de bunatatea lui Jupiter si transforma-ti viata. Sau macar pe tine insati in anumite zone care nu iti placeau. E ocazia perfecta!

Bani

Sanatate

Dragoste

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.