Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Capricorn 2010

Capricorn

Maestra limbajului

Inventivitatea este cea care iti va carecteriza momentul acesta al vietii. Vei vrea sa descoperi lucruri noi si mai ales sa pui pe tapet aceste lucruri noi, dar intr-un mod accesibil cat mai multora. Limbajul tau va deveni mult mai usor de inteles si se prea poate sa descoperi ca ai irosit un talent care iti putea aduce faima, dar si bani. Nu e tarziu sa il descoperi si sa il folosesti !

Dragostea ramane un sector privilegiat, mai ales daca tocmai ai iesit dintr-un proces indelungat de divort sau o despartire pe care ai incercat sa o amani la maxim. In vara se va lua decizia drastica, in stilul tau intelept, iar cineva nou ar putea sa iti coloreze viata in nuantele care iti plac cel mai mult.

Cariera nu promite schimari spectaculoase, iar daca vor fi, ele se vor manifesta mai mult pe plan psihologic. In cazul in care ai functii de conducere vei fi mult mai blanda cu cine merita si mai drastica, evident, cu cei care nu isi fac treaba. S-ar parea ca anul acesta esti corectitudinea in persoana !

Sanatatea este capitolul pentru care nu ai de ce sa te preocupi. Cu Pluto pe casa intai poti sa afli vesti neplacute legate de ea, insa nu e ceva grav si, daca esti atenta si constiincioasa, cu un tratament slab poti ajunge departe. Sfarsitul de an are surprize legate de prieteni, dar nu pune totul la suflet daca nu vrei sa ai un Craciun cu antidepresive...

Bani

Foarte bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.