Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Capricorn 2011

Capricorn

Un an bun!

Este timpul sa te bucuri ! Ai asteptat atat de mult acest moment incat pare de-a dreptul ireal felul in care se aseaza lucrurile pentru tine. Incearca sa te gandesti bine ce iti place si ce vrei sa faci, apoi pune-te pe treaba : cam tot ce vrei sa indeplineste in mod miraculos. Spiritualitatea va reveni in forta in viata ta si este posibil sa iei decizii radicale referitor la stilul tau de a fi.

Dragostea este un domeniu din care umbrele nefericirii si ale regretului isi gasesc drum de iesire. Jupiter ajunge in casa a 5 a si esti libera sa traiesti pasiunea asa cum vrei tu. Vara promite multe satisfactii si, daca se afla in decor marea cea draga sufletului tau, poate ai vrea sa iei in calcul optiunea conceperii unui copil.

Cariera este favorizata de prezenta lui Jupiter pentru ca personalitatea ta extraordinar de activata acum si de sustinuta te va promova in orice mediu. Pur si simplu ai lipici la succes si nu e cazul sa te plangi pentru nimic in lume. Proiecte sunt destule si bani pe masura…

Sanatatea nu prezinta riscuri, insa nu ar strica sa fii extrem de prevazatoare la accidente. Saturn in casa a 10 a aduce uneori neplaceri legate de traumatisme pe corpul fizic. Jupiter va face tot ce poate ca sa te apere, insa Luna Neagra se afla si ea in casa a 4 a si, daca ai nenorocul de a pati ceva, poti ramane cu sechele pentru o perioada destul de lunguta ! Fii prevazatoare !

Bani

Foarte bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.