Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Capricorn 2015

Capricorn

Incercari

Anul 2015 nu va fi tocmai un an usor pentru tine, insa, cu totii stim ca lucrurile bune nu se obtin fara eforturi sustinute. Odata cu tranzitia lui Saturn in Sagetator, viata ta va suferi o schimbare destul de neplacuta mai ales in ceea ce priveste planul social. Vei deveni mult mai izolata si vei prefera sa iti petreci timpul singura in loc sa fii inconjurata de grupuri mari de oameni. Privind dintr-un anumit punct de vedere, s-ar putea spune ca aceasta schimbare nu este tocmai una daunatoare pentru tine. Te vei intreba de ce... Ei bine, va veni un moment in care te vei simti datoare fata de tine sa iti analizezi trecutul pentru a obtine concluziile potrivite prin care sa pui la cale planuri noi.
Daca nu vei depune macar un minim de efort pentru a-ti distrage macar o parte din atentie de la munca ta, risti ca anul 2015 sa ti se para unul privat de orice fel de bucurii, trist si lipsit de stralucire.
Pe plan sentimental, astrele asteapta de la tine multa deschidere, sinceritate si, mai ales - exprimarea sentimetelor in mod liber. Primavara iti va aduce posibilitatea de gasi pe cineva potrivit tie, insa trebuie sa depui "efortul",caci pentru tine este un efort, de a oferi afectiune.
Cariera iti va ocupa mult timp si iti va aduce oboseala, stres si responsabilitati care in mod normal nu ti-ar fi revenit tie.
Consecintele unei vieti agitate se vor reflecta asupra sanatatii tale, in special datorita faptului ca toata negativitatea emotionala se poate usor transfera fizicului.

Bani

Bine

Sanatate

Asa si asa

Dragoste

Bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.