Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Capricorn 2019

Capricorn

Responsabilitate

Capricornii vor fi seriosi si responsabili in 2019, asadar nu se vor opri pana cand nu vor realiza ceea ce si-au propus. Esti dornica sa obtii o promovare sau sa fii implicata in proiecte noi, insa inainte de toate trebuie sa te afirmi intr-un mod pozitiv si sa te faci remarcata de superiorii tai. Nu trebuie sa iti fie teama de refuzuri, ci ar trebui ca lucrurile negative din viata ta sa te motiveze si mai tare sa mergi mai departe. Marte iti va pune rabdarea la incercare, iti va oferi o multime de alternative insa putine dinte acestea vor duce la ceea ce tu iti doresti. Poti fi usor indusa in eroare, insa trebuie sa asculti cu atentie parerile tuturor si sa actionezi abia dupa ce ai o concluzie clara si sigura.

Pe plan profesional ar trebui sa iti concentrezi toata atentia asupra construirii unei baze noi, mai ales din punct de vedere intelectual. Ai nevoie de cunostinte inainte de a putea incerca sa realizezi ceva pe cont propriu. Nu incerca sa iti cladesti un viitor pe o fundatie nesigura, intrucat nu vei dispune de resursele necesare pentru a te ridica, in cazul in care vei da gres. Nu te grabi sa indeplinesti o sarcina fara a trece informatia prin filtrul gandirii, pentru ca tu vei fi cea raspunzatoare pentru orice decizie gresita, chiar daca la origine a apartinut altcuiva.

Daca esti in cautarea unui partener de viata, nu trebuie sa te temi sa fii tu cea care face primul pas. Cel mai bine ar fi sa iti cauti sufletul pereche in cineva din mediul in care te simti confortabil, in loc sa stabilesti o relatie la distanta sau cu cineva cu care nu ai prea multe lucruri in comun.

Bani

Bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.