Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Capricorn 2020

Capricorn

Rabdare

Pentru tine, anul 2020 se caracterizeaza prin cuvinte precum „liniste”, „meditatie”, „rabdare”. Incerci sa abordezi o varianta noua, in speranta ca lucrurile se vor schimba in avantajul tau de aceasta data. Incerci sa corectezi niste greseli din trecut adoptand o atitudine noua fata de tot ceea ce ti se intampla. Cauti sa te inconjurezi de oameni pasnici, pentru ca iti inchipui ca doar astfel vei putea evita orice urma de conflict. Jupiter isi pune amprenta asupra ta, atat pe plan profesional, cat si in ceea ce priveste sanatatea. Nu vor fi motive de ingrijorare, insa este posibil sa fii mai sensibila, sa te imbolnavesti mai usor, iar repercusiunile vor deveni evidente la locul de munca. Este posibil sa ai nevoie de concediu medical, ori sa o lasi mai moale cu unele proiecte stresante, care te epuizeaza atat fizic, cat si psihic.

Nu este exclus ca in prima parte a anului sa pui cariera pe un loc secund, pentru a te ocupa mai mult de problemele personale si de sanatate. Vrei sa fii in cea mai buna forma inainte de a te angrena intr-o activitate de lunga durata. Poate ca nu vei avea curajul sa iei cele mai indraznete decizii, insa pentru tine va fi de preferat sa nu incerci sa faci lucruri iesite din comun, ori care nu te caracterizeaza.

Prezenta lui Venus pe cerul astrologic se va face simtita si in viata ta amoroasa, asa ca vei avea niste lectii importante de invatat in acest an. Vei intelege ca nu poti cumpara afectiunea nimanui si, mai ales, ca nu ar fi bine sa apelezi la diverse tertipuri pentru a-ti face loc in viata cuiva.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Asa si asa

Dragoste

Bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.