Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Fecioara 2010

Fecioara

Eliberarea asteptata indelung

Nici pe departe nu vei avea de ce sa te plangi anul acesta ! Ai scapat de Saturn, esti din ce in ce mai vesela si mai fericita cu tine insati, iar in casa a 7 a abia a pasit Jupiter, marele protector ! Ca personalitate stralucesti, succes in cariera ai mai ales daca o desfasori intr-un regim de parteneriat, iar in dragoste e momentul tau : pregateste-ti pirostriile !

In dragoste ai parte de adevarate focuri de artificii. Si nu, nu sunt emotii care vin si trec inainte sa iti dai seama ce ai patit ! Sunt focurile de articii care marcheaza un moment de maxima importanta in viata ta. Se prea poate sa te casatoresti, sa te logodesti sau pur si simplu sa intri intr-o noua relatie cu cineva despre care ai stiut din prima clipa ca este dragostea ta. Ei bine, roata s-a intors acum in favoarea ta, finalmente !

Cariera devine mai putin importanta decat pana acum. Probabil ai ajuns la nivelul dorit sau, pur si simplu, iti dai seama ca alte lucruri merita cu prisosinta atentia ta. Banii se obtin destul de greu, insa cu ajutorul lui Saturn de pe casa a 2 a iti dai seama ca tot ce primesti este cu adevarat meritat. Asadar, fii sigura ca stii cum sa ii dramuiesti si pe ce sa ii risipesti !

Sanatatea este usor problematica, insa nimic grav. Casa a 2 a este cea care te streseaza cand vine vorba de boli care nu trec atat de usor pe cat te asteptai, iar pana in iunie Marte din casa a 12 a nu iti este aliat pe sectorul bolilor cronice. Nu lasa fericirea din suflet sa vindece si corpul: uneori si doctorul are un cuvant de spus...

Bani

Foarte bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.