Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Fecioara 2011

Fecioara

Progrese pe toate planurile

Anul acesta aduce schimbari majore. Casa Berbecului este incarcata, iar planetele mari, ca Jupiter, iti vor arata foarte clar directia in care trebuie sa mergi. In principiu, sunt favorizate toate relatiile prin care sa iti cresti atat veniturile, cat si partile frumoase ale personalitatii tale. Vei fi interesata mai ales de pozitia sociala si de mijloacele prin care sa ajungi la locul mult visat. Te ocupi mai mult de tine, calculezi fiecare pas si nu duci lipsa de un element cheie al vietii tale in acest an: sprijinul prietenilor!

Pe plan material esti favorizata inca de la inceputul anului, dar nu ar strica sa fii mai atenta la relatiile cu sefii. Casa a 10-a arata ca ai sanse de promovare inca din prima luna a lui 2011, iar daca le ratezi poti sa refaci o figura buna undeva pe la sfarsitul primaverii cand se anunta si sume importante de bani. Fii cu ochii in patru si nu actiona pripit, chiar daca impulsivitatea iti va tot da ghionturi in maniera specifica zodiei tale.

Cu viata de cuplu stai bine, mai ales daca ai o relatie stabila, in care te simti fericita. Prezenta lui Jupiter in casa a 9-a arata posibile erori sentimentale legate de apropiati. Ti se poate parea ca un prieten foarte bun ar putea sa-ti fie mai mult decat atat si chiar sa treci la actiune. Iluziile se spulbera destul de repede si risti sa te trezesti dezamagita la sfarsitul primaverii. 

Sanatatea nu iti pune probleme, singurele riscuri majore fiind posibile. Nu ar strica sa acorzi atentie bolilor cronice pentru ca te pot trage frumos de maneca spre cabinetul doctorului. Asta in cel mai bun caz... Si nu uita sa faci mai mult sport: Jupiter in casa a 9-a iti poate aduce o burtica mai pufoasa pana la sfarsitul anului!

Bani

Foarte bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.