Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Fecioara 2012

Fecioara

Fecioara - Optimism si prudenta

In acest an, abilitatile tale creative vor fi expuse lumii din afara. Exprima-te cat mai bine posibil, deoarece este momentul pentru a-ti demonstra abilitatile. De asemenea, apar si rezultate suparatoare. Dar nu trebuie sa iti pierzi calmul. Munceste din greu, depune efort si vei obtine energie pozitiva intr-o maniera satisfacatoare. De asemenea, fa un efort si imbunatateste-ti stilul de viata. Fii optimista in acest an si incearca sa eviti starea de nervozitate si de negativitate care se poate strecura oricand.

Fii prudenta cu cheltuielile si evita sa fii extravaganta cand vine vorba de cumparaturi. Gestioneaza-ti cu atentie finantele, astfel incat sa te poti descurca in situatii dificile. Evita toate impulsurile nenecesare de a cheltui bani. Intreaba-te de doua ori daca ai nevoie de ceva anume, inainte sa cumperi. Prima parte a anului iti va aduce castiguri bune. Spre sfarsitul anului, unele achizitii de mare valoare sunt pe card.

Viata sentimentala va capata stabilitate in acest an, dupa fluctuatia din ultimii ani. Unele circumstante iti vor pune la indoiala relatia, dar nu le da atentie. Deschide-ti inima si sufletul si striveste zidul puternic ce s-a ridicat intre tine si partenerul tau. Depune mai mult efort pentru ca lucrurile sa mearga bine intre tine si partenerul tau.

Este un an plin de evenimente incarcate de energie si spirite incinse pentru tine, draga Fecioara. Ai grija sa nu depasesti limitele starii tale de sanatate. Ramai implicata numai in unele activitati. Mobilitatea este cuvantul cheie pentru tine in acest an. Anul acesta te va ajuta sa te recuperezi dupa unele probleme grave de sanatate din anii anteriori.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.