Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Fecioara 2015

Fecioara

Griji

Vei patrunde in anul 2015 cu o serie de intrebari si cu o ingrijorare destul de apasatoare. Chiar daca se pare ca lucrurile in viata ta s-au linistit - cu slujba stai destul de bine, relatiile familiale nu iti pun probleme prea mari, veniturile sunt suficiente pentru a-ti asigura strictul necesar si poate chiar putin mai mult - simti ca ceva iti lipseste, ori te nemultumeste. Anul 2015 iti va oferi raspunsul pentru toate intrebarile, insa, cel mai probabil, nesiguranta ta se trage din cauza schimbarilor prin care urmeaza sa treci. Anul ce urmeaza va fi pentru tine unul al pregatirilor si al unei continue anticipari. In prima parte a lui 2015 vei avea timp de odihna si ti se va permite sa iti faci rezeve de energie, pentru ca in cea de-a doua parte sa pui serios lucrurile in miscare si sa intri in actiune.
Inceputul anului te va gasi destul de retrasa. Vei prefera sa iti petreci timpul in liniste si singuratate. Cu toate acestea, nu te vei simti abandonata de cei din jur, pentru ca in definitiv vei primi ceea ce chiar tu ti-ai dorit - calm si timp pentru meditatie.
Pe plan sentimental, anul 2015 se va arata favorabil mai ales in cea de-a doua parte a sa, cand Venus va tranzita in zodia ta. Vei avea parte de evenimente care iti vor schimba in mod placut viata, vei avea sansa de a fi fericita in dragoste si iti vei spori increderea in propria persoana.
Chiar daca pe plan profesional nu iti sunt pregatite probleme serioase, tu vei fi cat se poate de pesimista si te vei ingrijora fara rost mai tot timpul. In prima parte a anului te vei concentra foarte mult pe relatiile cu colegii, considerand ca nu esti suficient de apreciata si ca nu ti se ofera ocazia de a-ti valorifica potentialul.
Vei avea de lucru cu sanatatea mai ales in primele luni din an, asa ca nu vei ezita sa urmezi sfaturile medicului. Pentru a-ti mentine starea fizica in conditii bune, urmeaza diete nutritionale si asigura-ti odihna necesara.

Bani

Bine

Sanatate

Asa si asa

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.