Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Fecioara 2018

Fecioara

Toleranta

Anul 2018 poate reprezenta un punct de cotitura pentru tine din punct de vedere sentimental. Daca te afli intr-o relatie, ti se poate parea din ce in ce mai greu sa iti intelegi partenerul si, mai ales, sa faci lucrurile sa mearga intre voi. Vei fi din ce in ce mai putin toleranta, iar restictiile pe care le vei primi vor deveni imposibil de suportat. Daca reusiti sa va rezolvati problemele si sa comunicati mai eficient, rasplata pentru eforturile voastre va fi considerabila.

Vei fi atrasa de persoane aflate mai sus pe scara sociala decat tine, intrucat te gandesti ca ai multe lucruri de invatat de la acestia, poate chiar vei reusi sa le mergi pe urme. Evolutia ta poate fi de apreciat, insa ai tendinta sa te gandesti doar la interesele pe termen scurt, iar acest lucru te poate trage in jos.

Mercur te va face, de mai multe ori in acest an, sa iti iei un timp de gandire in care sa revizuiesti anumite aspecte din viata ta. Vei reflecta mai mult asupra familiei si a rolului acesteia in luarea celor mai importante decizii din viata ta. Te vei gandi serios la oamenii care iti ofera cel mai mare sprijin si vei incerca sa nu mai iei totul ca si cand ti s-ar cuveni.

Uranus este raspunzator de distractia si voia buna din acest an. Vei fi dornica sa calatoresti mai mult, chiar daca o vei face pur si simplu la sfarsit de saptamana, sau din cand in cand, daca timpul iti permite acest lucru.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.