Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Fecioara 2019

Fecioara

Modestie

Fecioarele se vor remarca prin modestie si spirit practic in 2019. Vei incerca sa aduci armonie in viata ta si vei cauta intotdeauna ceva mai bun pentru tine si pentru cei dragi. Cu alte cuvinte, incerci in permanenta sa iti depasesti conditia si sa obtii rezultate din ce in ce mai satisfacatoare. Unii ar spune ca nimic nu te multumeste, insa atitudinea ta este cea care te va duce departe si iti va oferi toate lucrurile de care ai nevoie.

Mercur se va afla intr-o pozitie nefavorabila in acest an, de unde si toate eforturile tale nesfarsite. Toata energia pe care o vei primi de la acesta va fi considerabil diminuata, asa ca ai putea crede ca vei fi dezavantajata fata de ceilalti reprezentanti ai zodiacului, insa adevarul este undeva la mijloc. Vei fi nevoita sa te straduiesti din greu pentru ceea ce iti doresti, chiar si pentru a mentine stabile relatiile cu anumite persoane, insa acest lucru nu inseamna ca te vei lovi de imposibil la tot pasul.

Ideal ar fi sa iti cunosti limitele si sa nu iti pui sanatatea in pericol pentru munca, intrucat vrei ca in final balanta sa incline in avantajul tau. Trebuie sa gasesti metode alternative de a rezolva problemele cu care te confrunti, fara a-ti compromite propria bunastare. Astrele iti vor permite sa mai incalci regulile din cand in cand si sa depasesti unele restrictii impuse de societate, insa numai daca esti de parere ca aceasta este singura cale prin care poti ajunge la ceea ce iti este necesar.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.