Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Fecioara 2020

Fecioara

Bunatate

Prea multi oameni interpreteaza in mod gresit tacerea, politetea sau bunatatea, drept semne de slabiciune. Vei constata acest fapt pe propria-ti piele, pentru ca anul 2020 nu te va feri de rautatile celorlalti. Trebuie sa inveti cum sa iti creezi singura un scut, pentru a te asigura ca nimeni nu profita de pe urma ta. In caz contrar, te-ai simti nevoita sa te schimbi radical, ceea ce nu ar reprezenta deloc un avantaj, nici pentru tine, dar nici pentru oamenii care chiar tin la tine. Complet gresit ar fi sa raspunzi rautatilor cu aceeasi moneda, pentru ca atunci nu te-ai mai deosebi cu nimic fata de ceilalti. Incepand cu luna februarie, Mercur in zodia Pestilor in poate scoate in cale cele mai bune optiuni, pe care daca le alegi, poti fi sigura ca iti vei schimba viata intr-un mod benefic.

La locul de munca nu te vei simti tocmai in apele tale, pentru ca atmosfera va fi mai mereu una agitata si iti vei pierde rapid concentrarea. Reusesti sa lucrezi cu mai mult spor la ideile tale intr-un mediu diferit, asa ca uneori vei prefera sa iti continui munca acasa. De multe ori poate fi o idee mai buna sa stai si sa ii urmaresti pe ceilalti mai indeaproape, pentru a te asigura ca nu repeti greselile lor. Pe parcursul anului vei ajunge sa iti dai seama ce este mai bine pentru tine si ce nu.

Pe plan sentimental poti evita sa iei anumite decizii, mai ales daca esti impinsa de la spate de altcineva. Ori de cate ori te vei simti prinsa, vei incerca sa evadezi, asa ca ar fi bine ca vorbesti cu partenerul tau de viata despre nevoia ta de libertate.

Bani

Bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Asa si asa

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.