Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Gemeni 2008

Gemeni

Cum a inceput anul se pune problema unei noi locuinte. Fie ai neplaceri in actuala casa, fie e nevoie de un spatiu mai mare, mai ales daca urmeaza un bebe, fie pur si simplu nevoia ta de schimbare face victime in stil mare. Spre fericirea ta, vei avea parte de bucuria unui nou camin si fara sa cheltuietsi prea multi bani. Pe de o parte partenerul ti-ar putea fi de folos, pe de alta parte ceva mosteniri de la Capricorn te pot pune la casa ta, noua si frumoasa, pentru tot restul vietii.

Casa nu e tot ce conteaza in acest an. Profesia este foarte importanta si lupti ca o tigroaica sa obtii tot ce e mai bun. Desi in prezent nu sunt probleme la slujba, nevoia ta de libertate si independenta iti da de lucru, iar o afacere personala pare solutia ideala. Deloc nu va fi o afacere simpla, comuna, caci datorita lui Uranus ideile vor fi total originale. In plus, partenerul va incepe sa castige mai bine iar marea ta problema va fi: in ce mod extrem de placut putem scapa de bani?

Mai am o veste buna: Uranus in casa afirmarii social te face un adevarat centru de interes in orice mediu. Evita sa te dai in stamba in vara si toamna, pentru ca ai putea scapa cativa porumbei si sa fii punctul de interes al celorlalti intr-un fel nu tocmai placut. In rest, ai incredere ca tot ce te taie capul, e de bine. Ai carisma, pur si simplu!

Neptun in casa studiilor te ajuta sa prinzi un peste mare, mai ales la inceputul anului. Poate ca o plecare in strainatate iti va prinde bine, iar sansele unei burse acolo nu sunt deloc neglijabile. Hotaraste-te doar ce domeniu te intereseaza.

Bani

Sanatate

Dragoste

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.