Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Gemeni 2012

Gemeni

Gemeni - Evenimente

Anul 2012 va fi un an plin de evenimente pentru tine, draga Gemeni. In ceea ce priveste afacerile, apar idei si obiective noi. Vei iesi din cochilia ta si te aventurezi pe teritorii necunoscute cu o hotarare reinnoita si cu putere. In cea mai mare parte a anului, vei dedica timpul relatiilor. Trebuie sa faci anumite compromisuri atat pe plan personal cat si pe plan profesional in acest an.

Anul 2012 incepe intr-o nota pozitiva in ceea ce priveste starea ta financiara. O abordare pesimista este recomandata pentru imbunatatirea acesteia. Consolidarea pe plan financiar este in curs, prin urmare, nu ai de ce sa-ti faci prea multe griji in privinta banilor pe viitor. Invata sa fii mai echilibrata cand vine vorba de cheltuieli si economii pentru a te descurca fara probleme in acest an.

In ceea ce priveste dragostea, va fi un an plin de pasiune pentru tine. Simti nevoia sa fii iubita, dar si sa iubesti. Trebuie sa-ti tii emotiile sub control pentru un timp. Rabdarea ar fi cuvantul cheie aici. Toanele si nevoile tale emotionale trebuie sa ramana sub cheie. Evita tot felul de conflicte in relatii si asteapta ca reactiile sa fie reciproce si din partea cealalta. Daca esti singura iti vei intalni partenerul ideal. Vei avea posibilitatea de a-ti cunoaste mai bine partenerul in acest an. Desigur, vor exista si unele greseli in relatie, dar nu da frau liber sentimentelor negative.

In privinta sanatatii, vorbim de cateva aspecte negative in acest an. Efortul fizic si psihic da prognoza, in consecinta, nu ezita sa iei o pauza sau sa te relaxezi atunci cand timpul si bugetul iti permit. Reintinereste, restructureaza si reimprospateaza-ti sinele interior si exterior pentru a fi mai sanatoasa in anul 2012.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Asa si asa

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.