Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Gemeni 2015

Gemeni

Dualitate

Asemeni semnului zodiacal in care te-ai nascut, si anul 2015 va fi pentru tine un exemplu de dualitate! Pentru a intelege mai bine felul in care se vor desfasura lucurile in viata ta in anul ce urmeaza, s-ar putea spune ca cele 12 luni vor fi impartite in doua jumatati aproximativ egale. In prima parte a lui 2015, vei fi invadata de energie si entuziasm. Vei trece prin momente "furtunoase", insa vei simti ca ai puterea de a razbi orice obstacol. Cea de-a doua jumatate, in schimb, va fi caracterizata de liniste si intimitate. Chiar daca cele doua perioade sunt diametral opuse, nu te ingrijora, deoarece nu vei avea de suferit din cauza confuziei. Este posibil ca tocmai prin faptul ca ai sansa de a trai in doua moduri diferite, anul 2015 sa iti permita sa evoluezi asa cum ti-ai dori, atat spiritual, cat si fizic.
Cat timp Jupiter se afla inca in zodia leului, vei avea un interes sporit pentru schimbare, pentru tot ce presupune activitate si miscare.
Pe plan profesional, presiunea care a stat atat de mult pe umerii tai, se va elibera in sfarsit, iar relatiile cu colegii de munca se vor imbunatati considerabil. Daca te gandesti sa iti schimbi locul de munca, ar trebui sa iei in considerare ca intre lunile iunie-octombrie nu este indicat sa faci miscari dramatice. Vei incepe sa lucrezi tot mai mult la propriile idei, din dorinta de a-ti dezvolta o afacere proprie.
Pe plan sentimental, daca anul 2015 te gaseste intr-o relatie, vei avea de luat decizii serioase care privesc in egala masura ata partenerul de viata cat si familia. Saturn tranziteaza in zodia Sagetatorului, asa ca relatiile cu cei apropiati se vor raci.
In ceea ce priveste sanatatea, nu ai motive mari de ingrijorare. Abia incepand din luna iulie este posibil ca niste probleme mai vechi de sanatate sa iasa din nou la suprafata. Ar trebui sa acorzi o atentie sporita igienei orale, deoarece dantura ar putea avea de suferit.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Asa si asa

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.