Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Gemeni 2018

Gemeni

Meditatie

In acest an vei fi mai indrazneata si vei lasa timiditatea de-o parte. Nu te vei teme sa ceri o mana de ajutor atunci cand vei fi depasita de situatie si nici nu te vei simti rusinata sa admiti ca nu cunosti rezolvarea unei probleme. Poti castiga destul de bine aplicand sfaturile primite, deoarece vei fi capabila sa pui cap la capt toate informatiile pe care le vei acumula si sa iti creezi o imagine de ansamblu mult mai clara.

Pe plan profesional va mai dura o perioada pana cand se va stabiliza totul asa cum iti doresti, asa ca fluctuatiile vor fi permanente. Chiar daca nu va fi anul tau din acest punct de vedere, vor exista suficiente alte motive de bucurie pentru tine. Daca ai inclinatie spre arta si esti iubitoare de frumos, iti poti promova ideile intr-un mod cat se poate de original, intrucat Neptun nu te va lasa fara idei stralucite.

Vor exista momente in 2018, cand vei simti ca este cazul sa te autoevaluezi, astfel incat sa descoperi inaintea celor din jur care sunt punctele tale tari, dar si cele slabe, pentru a sti ce trebuie sa imbunatatesti. Jupiter in sectorul financiar poate ascunde si nevoia de a te implica mai mult si de a-ti asuma responsabilitati mai dificile. 

Uranus te va indemna sa iti cauti linistea si sa te relaxezi mai eficient atunci cand timpul iti permite acest lucru, asa ca meditatia poate deveni un element cheie in ceea ce te priveste. Jupiter va fi de asemenea de partea ta, insa abia din luna noiembrie a acestui an isi va face simtita prezenta, aducand in viata ta o persoana care va deveni extrem de importanta.

Bani

Bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.