Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Gemeni 2020

Gemeni

Secrete

In anul 2020 visezi la lucruri importante, insa nu lasi sa iasa la iveala tot ceea ce iti trece prin minte. Preferi sa tii ascunse multe dintre gandurile tale si nu neaparat pentru ca te-ai simti sub amenintarea cuiva. Sunt lucruri pe care preferi sa le tii doar pentru tine, pentru a te asigura ca ai control total asupra lor, ca le poti schimba si ajusta ori de cate ori doresti. Incepand cu luna ianuarie, Soarele si Saturn se sincronineaza intr-o miscare favorabila pentru tine, ceea ce inseamna ca o buna parte din temerile tale se vor risipi si vei deveni mult mai libera, mai dezinvolta. Pregateste-te sa fii cine ti-ai dorit tot timpul, chiar daca acest lucru presupune sa o iei de la capat in multe privinte.

Te gandesti, bineinteles, la o schimbare pe plan profesional. Motivele sunt numeroase, pornind de la sentimentul de stagnare pe care il ai de ceva vreme si mergand pana la dorinta de a evolua din punct de vedere financiar. Indiferent care ar fi nevoile tale, ceva te impinge de la spate catre mai bine. Te vei gandi tot mai mult la diverse metode prin care ai putea sa iti eficientizezi cheltuielile, impartindu-te mai bine intre facturi, impozite, rate si alte mici mofturi pe care nu ti le poti scoate din minte.

Anul 2020 este marcat de tranzitul lui Venus, asa ca pentru tine, urmeaza o perioada de evolutie pe plan sentimental. Poate ca nu aveai in plan o relatie, insa te vei lasa purtata de val si vei ajunge sa apreciezi tot ceea ce ti se intampla din punct de vedere amoros.

Bani

Asa si asa

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.