Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Leu 2008

Leu

Vrei sa iti fie bine… Nimic nou! Doar ca acum nu e suficient sa ai toate reflectoarele pe tine ca sa simti ca esti OK. Cu casa a 2 a ocupata de Saturn, sanatatea nu este chiar punctul tau forte. Avand in vedere ca si serviciul este cam stresant, gandul unei schimbari devine brusc o nevoie reala. Si bine faci ca il iei in seama! Cu Jupiter in casa a 6 a se anunta vremuri bune dca ai curajul sa faci acest pas. Poti obtine foarte usori venituri, unele chiar nemuncite, mai ales in primavara. Ai noroc!

Vreau sa te avertizez cu privire la grija de lucrurile tale. Stii bine ca oricati bani ai avea, unele lucruri nu pot fi inlocuite. Asa ca gandeste-te bine daca ai ceva de valoare, mai ales cu incarcatura sentimentala, si pune-l la loc sigur. Nesansa deteriorarii, pierderii si chiar furtului acestui obiect te poate pandi in toamna. 

Pentru ca ai talentul de a transforma orice clipa in spectacol, tinzi sa te suprasoliciti. Pana la mijlocul primaverii poti resimti nemotivat stari de oboseala si de stress intens. De la Saturn ti se trage, iar pesimismul, starile proaste te vor face lipsita de chef cu totul. Poate sa fie din cauza job-ului obositor sau o oboseala cumulata in timp.

Zi mersi ca te destinzi in toamna cand Neptun iti surade pe plan emotional si un om grozav s-ar putea sa iti fure inima. Partea buna e ca si tu i-o furi pe a lui, iar o poveste de dragoste infiripata acum te va conduce catre o alta viata: mai profunda, dedicata artei si avangardismului. Fii pe faza!

Bani

Sanatate

Dragoste

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.